Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bajba kerültem. Hogy másszak...

Bajba kerültem. Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés

sziasztok.

én 18 éves vagyok, és együtt voltam egy lánnyal. ő hazudott nekem,higy 16 éves, a végén kiderült h 14.

és lefeküdtem vele. és állítólag terhes, de már 4-5 hónapja nem vagyok vele.

és attól félek, hogyha kiderül hogy 14 évesen esett teherbe , akkor feljelent ő vagy a szülei. Nyáron fogja tölteni a 15-öt.

kb 5-6 hónapja feküdtem le vele ,és annyi idő után márnem találják meg benne a DNS-emet ugye?

és lehet hogy csak át akarnak verni azzal h terhes?. mert a lány még mindig oda van értem, de én nem akarok játszani a börtönnel. és ha én ezt előbb tudom akkor le sem állok vele.

mit tegyek? hogy csináljam hogy ne kerüljek bajba?

2018. jan. 22. 08:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Előbb nézz magadba, mielőtt mást hülye gyereknek nevezel apukám...
2018. jan. 22. 11:02
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Itt csak neked kellett volna okosnak lenni...
2018. jan. 22. 11:13
 23/30 anonim ***** válasza:
91%

"figyelj , nem azért írtam erre az oldalra hogy egy kivülálló senkiházi bunkónak az idegtépő nyavajáit olvassam . ha nem tetszik, lapozz tovább . érdekes, a normálisak ki tudják modoráltan is feejezni a véleményüket..."

itt mindenki kívülálló te agytröszt...még az is aki már leírta mit csinálj (többek közt én is), de neked az természetesen nem tetszik, mert az neked nem megfelelő válasz. innentől kezdve hiába írják még le 10-en mit csinálj, te nem akarod vállalni a felelősséget. innentől kezdve pedig egy senki vagy. egy nulla. és ez csak neked idegtépő. Nekünk nem.

2018. jan. 22. 11:17
 24/30 anonim ***** válasza:
mellesleg én egy 2-szer annyi idős senkiházi vagyok egy gyerekkel, aki nem csak a nyavalygásait tudja felmutatni, mint te...
2018. jan. 22. 11:19
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tied a gyerek nem tudsz kibújni a felelősség alól . Az, hogy te azt mondod hibáztál és nem akarsz a történtekkel foglalkozni, az a törvény előtt nem mérvadó . A gyereket nem muszáj a nevedre venned, nevelned, látogatnod, de fizetned igen.
2018. jan. 22. 11:22
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerek megmarad és megszületik és nem lesz örökbeadva, hanem a barátnőd, vagy a családja fogja nevelni, akkor függetlenül attól, hogy a nevedre akarod-e venni vagy sem, apasági keresetet indítanak ellened. A gyerek és a te DNS-ed összehasolításával kiderítik, hogy te vagy-e az apja. Ha nem, akkor szerencséd van, mert valamelyik lyuksógorodé a gyerek.

Ha nincs szerencséd és egyezés van, akkor pedig gyermektartást kell majd fizessél...

2018. jan. 22. 11:36
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Na most 2-en még leírták ugyanazt, amit én is. De persze én vagyok a hülye gyerek meg a senkiházi :D
2018. jan. 22. 12:10
 28/30 anonim ***** válasza:
25%

"Na most 2-en még leírták ugyanazt, amit én is."

Hát ebben tévedsz.

Te nekiálltál senkiházizni.

A másik kettőnek legalább volt stílusa, leírták a tényeket, és abból levonták a következtetéseket.

A másik kettő finom ropogós kiflit adott a kérdezőnek.

Te is azt adtál, de a tiedet azért nem fogadta el, mert s z a r o s kézzel adtad.

2018. jan. 23. 09:36
 29/30 anonim válasza:
Hát tesóm, az egyetlen ahogy elodázhatod a felelősséget (kibújni nem fogsz) az az, ha sűrűn imádkozol minden nap hogy ne a tiéd legyen és cserébe megígéred hogy akkor is gumit húzol ha csak Marok Marcsát szeretgeted :D aztán ha megszül a lány, mert tegyük fel tényleg terhes, és a tiéd a gyerek, vagy úgy dönt hogy semmit nem akar egy ilyen felelőtlen senki "apától ", és akkor élsz mint Marci hevesen, vagy úgy dönt hogy szépen vállald a felelősséget és legalább fizess, a gyerektartás amúgy sem fedezi a gyerekre fordított összeg felét se..
2018. jan. 23. 13:19
 30/30 anonim ***** válasza:

""Na most 2-en még leírták ugyanazt, amit én is."

Hát ebben tévedsz.

Te nekiálltál senkiházizni.

A másik kettőnek legalább volt stílusa, leírták a tényeket, és abból levonták a következtetéseket.

A másik kettő finom ropogós kiflit adott a kérdezőnek.

Te is azt adtál, de a tiedet azért nem fogadta el, mert s z a r o s kézzel adtad."

Jaj anyám mennyi érzékeny lelkű kicsi fiúcska... a tény tény marad bármilyen stílusban is adják el barátom, mi vagy te valami primadonna? Egy felelőtlen alak kiakar bújni a felelősségvállalás alól, holott ő tett érte, hogy odakerüljön. Inkább vagyok néha bunkóbb az ilyenekkel, de én legalább felvállaltam és a mai napig felvállalom, amit tettem, vagy teszek. Amúgy meg, ha utánaolvasnál nem én kezdtem senkiházizni...

2018. jan. 23. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!