Bajba kerültem. Hogy másszak ki ebből?
sziasztok.
én 18 éves vagyok, és együtt voltam egy lánnyal. ő hazudott nekem,higy 16 éves, a végén kiderült h 14.
és lefeküdtem vele. és állítólag terhes, de már 4-5 hónapja nem vagyok vele.
és attól félek, hogyha kiderül hogy 14 évesen esett teherbe , akkor feljelent ő vagy a szülei. Nyáron fogja tölteni a 15-öt.
kb 5-6 hónapja feküdtem le vele ,és annyi idő után márnem találják meg benne a DNS-emet ugye?
és lehet hogy csak át akarnak verni azzal h terhes?. mert a lány még mindig oda van értem, de én nem akarok játszani a börtönnel. és ha én ezt előbb tudom akkor le sem állok vele.
mit tegyek? hogy csináljam hogy ne kerüljek bajba?
"annyi idő után márnem találják meg benne a DNS-emet ugye?"
Ha terhes, és szül, elrendelhetik az apasági tesztet és akkor bizony kiderül hogy te vagy az apa. Aztán fizetheted a gyerektartást.
Ha 14 éves volt akkor mikor megtörtént a dolog, akkor nem kerülsz börtönbe. Pont 14 a határ.
elegem van a lányból ,mindig azzal fenyeget hogy feljelent, nem hagy békén élni .. van már hárm hónapja egy komoly kapcsolatom , és nagyon szeretjük egymást.
és félünk h közénk áll ez a lány.
tehát akkor attól nem kell félnem h feljelent és lezárnak .
és ha a barátnőm megtudja? (márpedig megfogja tudni még ma) akkor mi lesz? és ha emiatt elhagy?
mit csináljak?? Azon vagyunk a barátnőmmel hogy messze elköltözünk innen de a gondok elől hogy fussunk el ? bánom hogy szóba álltam bele!
Mi az hogy nem akarod elvállalni? Ha volt eszed gyereket csinálni akkor ez van. Ha kimutatják hogy a tied, akkor ennyi, fizeted a gyerektartást.
Legyél őszinte a mostani barátnőddel is. Érdekes kapcsolataid vannak...
igen ez igaz , ha kimutatja akkor nem hazudtolhatom meg.
ennyi a legkevesebb, fizetem én neki a gyerektartást, de szerinted nem fog semmi olyant tudni tenni , ami nekem bajt hoz?
Ha 14 volt, akkor no problémó.
Viszont csengetheted a gyerektartást.
Bár én az ilyen ribiknél tuti kérnék apaságit.
Sok ismerősöm úszta már meg a dolgot így.
" állítólag terhes, de már 4-5 hónapja nem vagyok vele"
Most te vagy nagyon troll vagy, vagy nagyon buta, már ne haragudj. Mi az, hogy állítólag terhes? Az az első, hogy kérsz egy terhes kiskönyvet és megbizonyosodsz róla. Abban benne van, hogy milyen idős a terhesség, abból ki tudod következtetni, hogy elméletileg lehetsz-e az apa. Minden máson csak utána gondolkodsz. És igen, ha terhes, és tőled az, akkor megtalálják benne a DNS-ed.
és én úgy tudom , hogy aki betöltötte a 16ot , csak az tarthatja meg a babát engedély nélkül,önszántából. ő viszont a 15öt se töltötte még be, tehát ha az anyja vagy az apja ellenzi , akkor nem tarthatja meg igaz ?
és azt hiszem 12, ha a terhesség az anya életét veszélyezteti, vagy az anya kiskorú, vagy a baba nemi erőszakból fogant ill. élettel összeegyeztethetetlen betegsége, életminőségét jelentősen rontó kromoszóma rendellenessége van akkor a 18. hétig el lehet vetetni , és nem tudom azt sem hogy mennyi idős terhes, meg egyáltalán hogy tőlem terhes e valójában...
még csak ma tudtam meg , egy nő (szerintem a nenéje) rám írt facen, állfacebookról , és ő közölte velem a dolgokat.
nem tudom mit csináljak...
nem biológiából érettségiztél, mi, te dns spriccoló...
ennyi felelőtlen, álló faxú xarházit...dugni tudnak, de a gumit nem ismerik... ezt tudod hogy oldja meg egy felnőtt? Szépen felkeresi az illetékest, aztán meggyőződik róla, hogy valóban terhes-e. Aztán, ha igen, két dolog lehetséges: megtartja, vagy sem. Ha nem, akkor már szerencse. Ha igen, akkor is lehet mázlid, ha nem tőled van. Ha viszont tőled van és meg is akarja tartani, akkor kezdhetsz spórolni és vállalod a felelősséget, elvégre nem magától került oda a dns-ed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!