Benéztem? Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Áron alul vettem, fehérjeport. Irták, hogy Jan. 20-ikai lejáratú, de már többször vásároltam tőlük és semmi gond nem volt. A mostani rendelés viszont véleményem szerint emberi fogyasztásra nem alkalmas. Habár rendesen van csomagolva, kinyitás után dohos, "furcsa" illata van. Már ma Január. 19.-ikén is véleményem szerint le van járva. Ilyen jellegű terméknél el lehet állni a vásárlástól? Vagy törődjek bele, hogy benéztem?2018. jan. 19. 15:38
1/2 anonim válasza:
egy 1 nappal a szavatossága lejárta előtt lévő termékről elég nehéz megmondani azt, hogy jó-e vagy nem.
a bolt annak a szabálynak eleget tett, hogy az ilyen, rövid lejárató termékeket megkülönböztetve, leszállított árral kell eladni.
ha csak nincs bármiféle nyoma annak, hogy át lett cimkézve, és már tavaly lejárt volna, akkor. nem igen tudsz semmit sem tenni.
2/2 A kérdező kommentje:
Sejtettem. Sajnos ebbe most nagyon beleneztem akkor. Egyebkent feherjeporra lenne jogom elallni a vasarlastol 14 napig?
2018. jan. 19. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!