Füvet találtak az autómban ugye nem lehet belőle börtön?
Figyelt kérdés
Hazafele tarottam (józanul) a kocsimban ülve mikor megállítottak a rendőrök, átkutatták az autót és találtak nálam egy kis cuccot maximum 0.4g-ot.
Eddig büntetlen előéletű voltam. Valószínűleg a véremben is kifogják mutatni a thc-t mivel pár nappal az eset előtt cigiztem. Azt mondták ez olyan mintha bódult állapotban vezettem volna (pedig k*rvára nem). Emiatt ugye nem kerülhetek börtönbe??
2017. dec. 28. 21:42
21/41 anonim válasza:
Majd azért írd le mi lett a történet vége!
23/41 peetr258 válasza:
Valószínűleg 1 évre bevonják, és szigorítottan kell majd vizsgáznod, ami kicsit sokba fog kerülni. Egyébként meg megúszod egy tereléssel meg egy kis pénzbirsággal.
24/41 anonim válasza:
Nem kapsz priuszt. El kell menned elterelő re, ami abból áll, hogy egy pszichológussal beszélgetsz pár alkalmat, illetve az elterelés alatt bármikor tesztelhetnek újra, hogy megnézzék, hogy nem fogyasztottál e valamit.
25/41 anonim válasza:
Én remélem megúszod, vicc ami itt folyik, meg a sok birka aki kábszeresnek mondja azt aki néha füvezik..
26/41 A kérdező kommentje:
És csak úgy mellékesen a rendőrök félrevezetése az mennyire komoly bűntény?
2017. dec. 31. 18:00
27/41 anonim válasza:
Nagyon, azért már bekasztlizhatnak!
28/41 anonim válasza:
Bezony, és láthatóan elég életképtelen vagy, ha annyira se vagy képes, hogy gyere a saját érdekedben ráguglizz a btk-ra :)
29/41 anonim válasza:
De azzal hogy füvezel még seemmi baj nincs az ég világon, de ne kapjanak el , mert akkor gáz van....
30/41 A kérdező kommentje:
Tegyük fel ,hogy nem mondom el kitől van a cucc hanem azt állítom ,hogy utcán felajánlotta egy ismeretlen. Elolvastam a btk-n a hatósági félrevezetés fogalmait, szerintem ez nem tartozik közéjük, vagy igen?
2018. jan. 12. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!