Ha én azt állítom vallási világnézetemből kifolyólag, hogy a zsidó vallású emberek a pokolba fognak kerülni, ha nem lesznek keresztények, akkor az antiszemitizmus?
Nem, nem antiszemitizmus. Szimplán csak hülyeség.
Ha tanultál volna vallástörténetet, akkor tudhatnád, hogy a kereszténység a zsidó vallásból alakult ki. Ha tehát a Talmud az ördögtől van, akkor a Biblia is...
1;4 komment
Az iszonyatos hülyeségeid leírása után, még te sértődsz meg ?
Okádnom kell az ilyen idióta, agymosott h©lyéktől. Sőt, te valószínűleg még pénzt sem kapsz érte.
Az én megfogalmazásomban te " az önkéntes hül©e kategória " vagy.
kérdező
3;5;7 kommented után tisztába kerültem azzal a miérttel, amit a kérdésed váltott ki belőlem.
8 #
Hogy lehet az, hogy ilyen sötét tudatlanok vagytok. Nézz már utána könyörgöm.
10 #
ok
11 #
Nálatok az a kezelhetően kismérerű lista, amin az van felsorolva, ( 1 db ) hogy mi nem zavar benneteket.
12 #
Na az a tiétek. Az ördög.
A kérdésre
Antiszemita-e !?
Ki a f©szt ééérdekel(!?), amikor a kommentekből kiderűl, hogy azt sem tudjátok, mit jelent a szó.
Akkor kit érdekel ?
Ábrahámita tuskók.
12 #
Önkritikát kell gyakorolnom irányodban. Ha nem húzom föl magam, az előző válaszokon, a véleményed ( sajátodként ) elfogadható lett volna számomra.
Bocs.
# 13/15 Időpont ma 10:26
Most jobb? Megnyugodtál, csökkent picit a frusztráltságod?
Egészségedre!
"Ha tanultál volna vallástörténetet, akkor tudhatnád, hogy a kereszténység a zsidó vallásból alakult ki. Ha tehát a Talmud az ördögtől van, akkor a Biblia is..."- Nem, a talmud rossz, aki a talmudi tanításokat követi az a pokolba fog jutni. Viszont aki a Bibliát követi, az üdvözülni fog.
Nem ellenőriztem a hitelességét, de első hallásra elég rossz, illetve ezeket én már máshonnan is hallottam:
Tudod egyaltalan hogy mi a Talmud?
Ird mar le legyszives!
Ez mind nagyon szép, és jó.
Olvastad is, a zsidó magasztos szellem és bölcsesség, könnyfátyolos pátoszát ?
Igazi gyomorforgató, baltadobálós "valami".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!