Kérdező nem érti meg hogy olyan nincs hogy nem tud. Fejvadász cégek szó szerint vadásznak az emberekre hogy vihess(k őket melózni valahova. Az nem megélhetési bűnöző hogy büdös neki a munka.
2017. dec. 6. 17:43
12/17 anonim válasza:
Ez hajszál pontosan így van. A munkáltatók a falat kaparják annyira nincs ember sehol, még segédmunkást sem lehet találni nagyon zsíros pénzekért sem.
2017. dec. 6. 19:02
13/17 anonim válasza:
Aki nem kényszerült arra,hogy megélhetési bűnöző legyen az nem is fogja megérteni,hogy milyen az amikor nincs munka,se hajlék étel sem. Akinek van munkája,és van hol laknia,meg van étel az asztalán,az adjon hálát az Istennek!
2017. dec. 6. 20:46
14/17 anonim válasza:
"Jó, csak ilyen nem létezik. Az nem tud, aki nem akar."
Meg azok,akiket nem alkalmaznak sehol,mert látszólag mentálisan van velük valami gond.
Nagyon erős tévképzetek vannak ezzel kapcsolatban.
Persze vannak olyanok is,akiknek "büdös a munka",de az ilyenek pl elmennek prostinak,stb.
Vannak valóban munkaképtelek emberek,vagy akik egyszerűen nem bírják a munkahelyi feszültséget és idővel mindenhonnan kirúgják őket.
2017. dec. 6. 21:04
15/17 anonim válasza:
Én sütödében dolgozok diákmunkásként, akkor se szólnának ha napi 5 kiló kenyeret bezabálnék.
A dolgozó a kezemből akarta kivenni a selejtes kenyeret(csak a formája volt rossz) és odaadni egy rendeset.
Én mondtam neki h ez tökéletesen megfelel, a belseje különösen puha és finom. Amúgy lehet enni mindenféle édeset(én azt annyira nem szeretem) meg sajtos pogácsát amennyi belefér.(néha suttyomban pizzás dolgokat is :D)
Szal a megélhetési bűnözők vagy alulinformáltak vagy tényleg csak a kihasználásra hajtanak és nem mennek el a munkaközvetítőhöz.
2017. dec. 6. 21:23
16/17 anonim válasza:
tehát 700vhány forint óránként plusz ingyen kaja, nem egy álomfizetés de a lopásnál jobb
2017. dec. 6. 21:28
17/17 anonim válasza:
Az a baj kérdező, hogy akikről te beszélsz, azok saját maguk jutottak oda, ahová. Azok tipikusan azok az emberek, akik segélyen élnek, amit a kocsmában költenek el és ez úgy jó nekik, vállalnak több gyereket a semmire, aztán persze csodálkoznak, hogy a gyes meg a családi pótlék semmire sem elég. Nem támogatom. Tudod az anyukám beteg, le van százalékolva, ami annyira kevés, hogy nem tud belőle megélni, de nem lop, hanem 4 órában 59 évesen elmegy még dolgozni könnyített fizikai munkában. Más is megtehetné. Pláne a férfiakat nem értem. Bárhová el tudnának helyezkedni dolgozni, mert segédmunkás mindenhová kell. Csak nem akarásnak nyögés a vége...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!