Hogyan védekezhetünk a gyermek elvitele ellen?
"neki joga van a gyerekhez" - ez igaz, az apja.
Mielőbbi tárgyalás kell, mert senki sem fogja addig megvédeni az anyát. És az apát sem, az ellene szövetkező aggódó rokonoktól.
Miért gondolod, hogy meg tudná a férj szerezni a gyereket? Általában a gyereket az anya mellé helyezik, kivéve, ha nem alkalmas az anyaságra.
Előfordul, hogy az apának ítélik a gyerekeket, de ha csak lehet anyjuknál hagyják őket. Engem és tesóimat pl apánkhoz helyeztek 30 éve, de anyám enyhén szólva nem felelt meg.
Az senkit se érdekel, hogy az anya ELMENEKÜLT a drasztikus apától, aki még a gyerekkel sem volt képes apai kapcsolatot kiépíteni?!
Azt hiszik, hogy mindig a szegény férjjel van kiszúrva? A lányom nem egy bunkó elvakult nő. A férj viszont nárcisztikus, felelőtlen, hazudozó, önsajnáló, egoista. Hisztérikus állapotban vérbenforgó szemekkel támad az anyára. Válni akar de semmiben nem működik együtt. Még a gyermek segélyhez szükséges (20 eFT/hó) papírt se írja alá. Ki akarja éheztetni az anyát a gyerekkel együtt. Ennek kell odaadni a gyereket, mondván, hogy joga van hozzá? Minden láthatás kockázatos a gyerekre a lányomra nézve! (Hímsoviniszták kíméljenek, kívánom nekik, hogy legyen a lányuk ilyen helyzetben - én a nagyapa vagyok)
Csak beleszeretett valamikor, és gyereket szült neki...
Vagy tán erőszakból fogant az a kicsi? Esetleg most vált hirtelen ilyenné az apa???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!