Internet + telefon számla tartozás hány év alatt évül el?
2015. július 31. péntek - 18:30 lett publikálva a cikk, azóta kismilliószor változhatott.
Ahogy meg előttem írták úgy tudna elévülni, hogyha nincs semmid szó szerint. Van fizetésed akkor abból vonatják majd le.
Tartozásokról meg nem sokára lesz törvénymódosítás, így az internet + telefon tartozás is változhat (sok tartozás majd automatikusan az örökösre fog szállni a hitelkérvényező elhalálozása után, nem lesz már olyan, hogy lemondasz egy ingatlanról, amin tartozás van).
Időpont ma 17:53
Mit gondoltál, mit fogunk írni? Jól van Jancsika kisfiam ügyes voltál, nem fizettél, csak így tovább? Nem arra kellene várni, hogy mikor évül el, hanem kifizetni. Tudod ezt nevezik felelősségnek. Senkiházi tolvaj paraszt az ilyen, mint te.
"Nem történt semmi jogi lépés az ügyben."
Nem kell jogi lépés, csak fizetési felszólítás. Mondjuk évente egy. Át sem kell venned. Meg sem kell kapnod (pl elköltözés).
Szerintem az, hogy hívd fel a szolgáltatót, akinek tartozol, a legelső, legalapvetőbb lépés lenne. Mivel egyedül ők tudják megmondani neked, hogy fennáll e jelenleg is a részedről tartozás. Mert ha a szerződésben az szerepelt, hogy késedelmi kamattal terhelik, amíg ki nem fizeted, akkor is, ha 100 évig húzódik, akkor bérelhetsz 40 jogászt is, akkor is tartozni fogsz.
Velünk hiába parasztkodsz, a tartozást ki kell fizetni, nem arra várni, hogy majd egyszer csak elévül vagy elengedik vagy elfelejtik vagy rásózhatod valaki másra.
Igazából at nem értem, hogy kiírsz egy kérdést, amire láthatóan tudod a választ, még be is linkelsz egy eléggé összeszedett cikket erről... Majd lepontozod azt aki máshogy - akár rosszul - tudja.
Van egy lelkivilágod, nna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!