Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi ez az SMS a telenortól?

Mi ez az SMS a telenortól?

Figyelt kérdés
A telenor küldött SMS-t hogy 39500 Ft tartozásom van amit nemértek hogy hogyan!? Amikor nem telefonáltam + mobil netet is összesen kb max 10 percig használtam a hónapban mert arra is van 300mb-om amit messengerezéssre használtam.Most menjek el a telenorhoz vagy mi a teendő?

2017. júl. 27. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan: az még nem jutott eszedbe, hogy KÖZVETLENÜL A SZOLGÁLTATÓNÁL ÉRDEKLŐDJ? Mi itt honnan a csudából tudhatnánk, hogy a TE számlád mi a búbánatért lett ennyi?

INGYENES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 1220

Hívd fel és kérdezz, egyeztess.

[link]

2017. júl. 27. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, azt nem írtam, hogy csak Telenor hálózatból ingyenes.
2017. júl. 27. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Á, ne menj, inkább várd meg míg kamatokkal együtt a triplájára nő... ráérsz majd akkor reklamálni. ;)
2017. júl. 27. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként tippelek: voltál külföldön nyaralni és elfelejtetted kikapcsolni az adatforgalmat.
2017. júl. 27. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy becsapós ez a roaming dolog is - vagy csak nekem nem volt 100 %-ig tiszta:

Én azzal jártam pórul, hogy magyar telefonszámról, magyar hálózatból hívtam magyarországon tartózkodó barátnőmet, aztán mikor megkaptam a számlámat, "csak néztem , mint borjú az új kapura": ugyanis a telefonszám spanyol volt, s mivel a roaming csak arra vonatkozik, ha én megyek ki külföldre, ezért fizettem, mint a köles. Ha Ő hívott volna engem, így, Magyarországon külföldi számmal magyar számot, negyedannyiba került volna neki...

2017. júl. 27. 14:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"összesen kb max 10 percig használtam a hónapban mert arra is van 300mb-om"

10 perc alatt ha jó a sebesség, akár 3 GB-t is letudsz tölteni, az pedig már 10szeres adathasználat, és lehet a kereted felhasználása után már x KB y Ft. Mivel a szerződésed mi nem ismerjük, így nyilván nem is tudunk rá válaszolni.

"Most menjek el a telenorhoz vagy mi a teendő?"

Még véletlenül se, inkább itt kérdezed meg a gyakorin, elvégre ők 100% megmondanák. Szerintem kérdezed meg még a postást, vagy a sarki hentest is, hátha ők is tippelgetnek majd.

2017. júl. 27. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5ösnek: Roaming az, mikor te vagy külföldön. Ha te Magyarországról hívsz külföldi számot, az nemzetközi hívás. És ha felhívod a haverod a magyar mobilján, miközben ő a Bahamákon nyaral, az sem roaming, hanem belföldi hívás, mivel neked nem kell tudnod, hogy akit hívsz, hol vagy. A havernak roaming, mert ő külföldön van.
2017. júl. 27. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es kösz, most már én is tudom, miután felhívtam az ügyfélszolgálatot - a kérdezővel ellentétben - és elmagyarázták. Azért is kavarodtam meg és estem bele a "csapdába", mert eme spanyol barátnőmnek van magyar telefonszáma is - először azt hívtam - csak valamiért az nem működött. Na mindegy, a tanulópénzt kifizettem már , a leckét megtanultam :-)
2017. júl. 28. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!