Mi ez az SMS a telenortól?
Most komolyan: az még nem jutott eszedbe, hogy KÖZVETLENÜL A SZOLGÁLTATÓNÁL ÉRDEKLŐDJ? Mi itt honnan a csudából tudhatnánk, hogy a TE számlád mi a búbánatért lett ennyi?
INGYENES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 1220
Hívd fel és kérdezz, egyeztess.
Amúgy becsapós ez a roaming dolog is - vagy csak nekem nem volt 100 %-ig tiszta:
Én azzal jártam pórul, hogy magyar telefonszámról, magyar hálózatból hívtam magyarországon tartózkodó barátnőmet, aztán mikor megkaptam a számlámat, "csak néztem , mint borjú az új kapura": ugyanis a telefonszám spanyol volt, s mivel a roaming csak arra vonatkozik, ha én megyek ki külföldre, ezért fizettem, mint a köles. Ha Ő hívott volna engem, így, Magyarországon külföldi számmal magyar számot, negyedannyiba került volna neki...
"összesen kb max 10 percig használtam a hónapban mert arra is van 300mb-om"
10 perc alatt ha jó a sebesség, akár 3 GB-t is letudsz tölteni, az pedig már 10szeres adathasználat, és lehet a kereted felhasználása után már x KB y Ft. Mivel a szerződésed mi nem ismerjük, így nyilván nem is tudunk rá válaszolni.
"Most menjek el a telenorhoz vagy mi a teendő?"
Még véletlenül se, inkább itt kérdezed meg a gyakorin, elvégre ők 100% megmondanák. Szerintem kérdezed meg még a postást, vagy a sarki hentest is, hátha ők is tippelgetnek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!