Eltudok intézni egy feljelentést 14 évesen?
Figyelt kérdés
Nem csak egy egyszerű bűncselelményről van szó, hogy van róla bizonyítékom. Hanem velem történt, és úgy érzem ezt csak így tudom megoldani.2017. nov. 25. 12:05
11/15 anonim válasza:
Attól függ.
A román jog szerint cselekvőképes vagy - e.
Ha igen, tehetsz feljelentést egyedül is.
(más kérdés, hogy a szülőket ettől még bevonhatja a hatóság az eljárásba - így több értelme van már a feljelentést is szülővel tenni)
12/15 anonim válasza:
Sejtettem, hogy ilyesmiről van szó...
Feljelenteni bárkit fel lehet, de hogy történni fog-e valami az ügyben, az már egy egész másik kérdés.
13/15 anonim válasza:
Elvileg igen, gyakorlatilag javaslom, hogy kérj fel egy jogászt (vannak olyan jogi szervezetek, akik ingyen segítenek). Téged a mai joggyakorlat szerint percek alatt kiforgatnak a bőrödből.
Magyarország nem jogállam! Sajnos!
14/15 anonim válasza:
Nagyrészt hibás az, aki visszaélt a képeiddel, viszont te is eléggé hibás vagy! 14 évesen miért nincs több eszed ? Én 21 vagyok de egyszer sem küldtem soha senkinek képet. Ott van a tiltás gomb, talán le kellett volna tiltani vagy beszèlni erről a szüleiddel és akkor most nem kéne ilyeneket kérdezned. Nem tudom,azóta mi történt , de tanulj a hibádból a saját érdekedben!
15/15 anonim válasza:
Mi lett belőle? Tettél feljelentést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!