Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Iskolás vagyok, de igy is...

Iskolás vagyok, de igy is eltudok érni feljelentést?

Figyelt kérdés

A jó hírnév védelme, ezért jelenthetek fel embert én is szüleimmel?

[link]

Vagy akár egyedül is?

2010. dec. 15. 15:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Sry, 13 vagyok.
2010. dec. 15. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:
attól függ, ki és mit csinált
2010. dec. 15. 15:40
 3/11 A kérdező kommentje:

A kérdésem az, hogy feljelenthetem vagy nem? :D

Például, hogy ha sértegetnek..

Vagy feljelenthetnek azért mert pl. Lehúztad egy gyerek gatyáját úgy hogy véletlen a boxer is velejött és az iskola egész folyósólya röhögött? :D

2010. dec. 15. 15:46
 4/11 A kérdező kommentje:

jó hírnevet sért: „Azért mondok fel neked, mert trehány, munkakerülő vagy, és nem értesz a munkádhoz.”

Vagy mondjuk ilyenek mond egy tanár... ami amugy nem is igaz csak suliba ? :)

2010. dec. 15. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a rendőrség majd azzal fog foglalkozni., hogy neked lehúzták a gatyád suliban, és emiatt félretolják a gyilkosságokat, baleseteket, rablásokat, amiket már így is alig győznek.

Amúgy pedig ez alapján az összes eddig iskolába járt ember tehetne feljelentést, ilyen atrocitás mindenkit ér suliban. Csak mások túlteszik magukat rajta.

Amúgy meg ha jól tudom, kiskorú vagy, így szervzetek védik az érdekeid és vállalják a jogi képviseleted, vagy a szüleid, de nem te. Bár erről semmit nem tudok.

2010. dec. 15. 16:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg jó hírnevet csak akkor sértenek ezek, ha mások előtt mondja a tanár. De így sem fog foglalkozni ezzel senki... Amúgy meg gondolom, csak fáj az igazság. Ne a jogaidat tanulmányozd, hanem azt a tantárgyat, amiből ezt mondták neked, így helyreállíthatod a "hírneved".
2010. dec. 15. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahoz bizonyíték kellene, de mivel gondolom a házirendben bennevan, hogy nem lehet semmilyen felvételt készíteni, vagy a tanár nem járul hozzá ennek nyilvánosságratételéhez, akkor nagyon sokat kell fizetned(perköltség) És 100% hogy nem fog hozzájárulni.
2010. dec. 15. 16:29
 8/11 A kérdező kommentje:

Kösz nem kell az inkább tanulj vagy ne ezzel foglalkozz.. a Kérdésem, hogy feljelenthetek e vkit... -.-'

És a gatya lehúzást meg egy haverom csinálta egy osztársnak anyja meg jön h feljelenti meg minden xD

2010. dec. 15. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is foglalkozz inkább a tanulással. Itt a félév, biztos lehet valamiből javítani.
2010. dec. 15. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Feljelentheted, manapság már mindenért fel lehet mindenkit jelenteni. De a rendőrséget nem fogja érdekelni, maximum röhögnek egy jót.
2010. dec. 15. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!