Csalónak neveztek Facebookon, indíthatok kártérítési pert, iléletve rágalmazásért tehetek feljelentést?
Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 18:20
21/22 anonim válasza:
Igen, viszonylag kicsi az esélye, hogy tényleg pert nyerj ellene.
De ha rászánod a pénzt egy ügyvédre, akkor ő ír egy hivatalos levelet, az ilyen csodákra képes. Pár hónapja nekem is volt ilyen ügyem, egy ügyvédi levél megoldott egy évek óta húzódó vitát. Az ügyvéd részletezte, hogy az illetőnek mennyibe kerül majd, ha bepereljük, és ráverjük a kérdéses összegen kívül a teljes perköltséget, és ennyi elég is volt.
(Sajnos, az az egy kis levélke 15 e-be került nekem.)
22/22 A kérdező kommentje:
Csak hogy tudjam: mi az a kérdéses összeg, amit kihozhatok ebből? Azon kívül persze, hogy leszedetem vele az ominózus kiírást, mert egyelőre ez sem történt még meg.
2017. nov. 19. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!