A szabadság hány százalékával rendelkezek?
Figyelt kérdés
Például fél évkor érkeztem, van 10 nap szabadságom, amiből még nem használtam el egyet sem és év végén ki akarok venni 3 munkanapot, akkor azt köteles kiadni? Ha jól tudom 30 %-vál rendelkezik a munkavállaló és ha kéri, akkor a munkáltató köteles kiadni.2017. nov. 2. 01:24
1/7 anonim válasza:
Tudom ajánlani a százalékszámítást és azt, hogy ezt a kérdést a munkavállalási joghoz leginkább passzoló kategóriában kellett volna feltenned.
Egyébként ezt első olvasatra úgy értelmeztem mintha a büntetőjogi végrehajtás korlátozá a szabadságod :D
2/7 anonim válasza:
Munkahelye válogatja... van ahol önkényesek a 100%szabiddal és ha bármikor szabira akarsz menni, befenyegetőznek... mióta megvan a diplomám és a szakértelmem szerencsére én már munkakeresésnél kikötöm, hogy a szabadságommal én rendelkezem 100%, és ha úgy jön ki a lépés, elég ha aznap szólok.
3/7 anonim válasza:
Fél életed a munkahelyen töltöd, és szabadidőd nagy részét is elveszi a munka miatti fáradtság és egyéb fárasztó gondolatok, mindezek árán tömöd a zsebét egy már amúgy is gazdag embernek, aki jóval alulfizet téged. Úgyhogy igen, kb. 30% szabadságod van.
4/7 anonim válasza:
Akinek munkahelye van annak a szabadsága nulla.
5/7 anonim válasza:
Bejártam a fél világot, rengeteg nyomorban, elnyomásban élő emberrel találkoztam, utolsó kettő... halvány lila gőzötök róla miről beszéltek...
7/7 anonim válasza:
Teljes évben 7 nappal rendelkezel, de év közbeni belépésnél ezt is arányosítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!