Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jófogáson vásároltam és nem...

Jófogáson vásároltam és nem kaptam meg a csomagot. (Semmit nem katam. )Mit tehetek, hogy visszakapjam a pénzem vagy megkapjam a terméket?

Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 18:45
 1/9 anonim válasza:
26%
Semmit nem tudsz tenni. Legközelebb figyelj jobban oda kinek utalsz pénzt.
2017. okt. 30. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Ez a krapeknak igazi jófogás volt, neked meg tanulópénz.
2017. okt. 30. 18:50
 3/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
62%
Tehetsz feljelentést a rendőrségen, de hogy a pénzedet évek múlva se nagyon fogod viszontlátni az biztos, áru meg valószinűleg nem is volt. Esetleg másokat segíthetsz a feljelentéssel, hogy őket már nem tudja majd átverni.
2017. okt. 30. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Tanulópénz volt, nem véletlenül van kiírva jobb helyeken, hogy soha nem utalunk előre ismeretlennek.
2017. okt. 30. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Jelentsd fel, lehet nem te vagy az első akit átvert, össze gyűlik neki 4-5 ilyen feljelentés akkor már elkezdenek foglalkozni vele és kaphat akár 3-4 évet is
2017. okt. 30. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem utalunk előre, ennek ellenére én is mindenkinek kizárólag előre utalás után küldök csomagot. Ez van. Akinek nem tetszik, vesz mástól. Néha megszívja az ember, máskor nem.
2017. okt. 30. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Feljelentést teszel. Ez csak mese, hogy a rendőrség nem tesz semmit, ismerősöm is próbált így trükközni, csak ő a Vaterán keresztül, majdnem letöltendőt is kapott érte.
2017. okt. 31. 07:36
 8/9 anonim ***** válasza:
33%
Létrejött köztetek egy szerződés, ami mindkettőtöket köt. Nagy érték esetén bűncselekmény, de a polgári bíróság eljárhat kis érték esetén is. Lehet hogy eltart pár évig, de ez innen nézve egyszerű szerződésszegés.
2017. okt. 31. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
De ha a vevőnek felajánlom, hogy akkor menjen utánvéttel plusz pénzért, az túl drága. Akkor szívjanak a fillérbhahszók.
2017. okt. 31. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!