Jófogáson vásároltam és nem kaptam meg a csomagot. (Semmit nem katam. )Mit tehetek, hogy visszakapjam a pénzem vagy megkapjam a terméket?
Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 18:45
1/9 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Legközelebb figyelj jobban oda kinek utalsz pénzt.
2/9 anonim válasza:
Ez a krapeknak igazi jófogás volt, neked meg tanulópénz.
3/9 Koplárovics Béci válasza:
Tehetsz feljelentést a rendőrségen, de hogy a pénzedet évek múlva se nagyon fogod viszontlátni az biztos, áru meg valószinűleg nem is volt. Esetleg másokat segíthetsz a feljelentéssel, hogy őket már nem tudja majd átverni.
4/9 anonim válasza:
Semmit. Tanulópénz volt, nem véletlenül van kiírva jobb helyeken, hogy soha nem utalunk előre ismeretlennek.
5/9 anonim válasza:
Jelentsd fel, lehet nem te vagy az első akit átvert, össze gyűlik neki 4-5 ilyen feljelentés akkor már elkezdenek foglalkozni vele és kaphat akár 3-4 évet is
6/9 anonim válasza:
Nem utalunk előre, ennek ellenére én is mindenkinek kizárólag előre utalás után küldök csomagot. Ez van. Akinek nem tetszik, vesz mástól. Néha megszívja az ember, máskor nem.
7/9 anonim válasza:
Feljelentést teszel. Ez csak mese, hogy a rendőrség nem tesz semmit, ismerősöm is próbált így trükközni, csak ő a Vaterán keresztül, majdnem letöltendőt is kapott érte.
8/9 anonim válasza:
Létrejött köztetek egy szerződés, ami mindkettőtöket köt. Nagy érték esetén bűncselekmény, de a polgári bíróság eljárhat kis érték esetén is. Lehet hogy eltart pár évig, de ez innen nézve egyszerű szerződésszegés.
9/9 anonim válasza:
De ha a vevőnek felajánlom, hogy akkor menjen utánvéttel plusz pénzért, az túl drága. Akkor szívjanak a fillérbhahszók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!