P.Krissz kérdése:
Apród.hu-n vásároltam egy notebookot, de nem olyan állapotban jött meg ahogy a feladó a hirdetésben irta! Mit tegyek hogy visszakapjam a pénzem vagy kifizettessem vele a sérült részeket?
Figyelt kérdés
Aprod.hu-n vásároltam egy laptopot pár napja, megbeszéltünk mindent, a hirdetés szerint a gépnek semmi baja nincs oylan mint egy új, még rá is kérdeztem, a srác garanciát vállalt rá (1 hónapot), és a hirdetésben lévő képeken se látszott semmi!Mikor megjött csomagolás sértetlen jól be volt csomagolva, kizért hogy a szállitás miatt sérült volna, kijelző keretlapján 3 fog le van törve, kijelző alatti hangszóró résznél egy mély behorpadás, mintha megnyomódott volna vmivel, kijelzőn jól kivehető piexelhiba fekete háttéren. Mit tegyek hogy visszakapjam a pénzem vagy kifizettessem vele a hibát? Hivatalos papir van az utánvétről cimmel mindennel, valamint az üzenetváltás naplózott!2012. dec. 8. 15:15
2/7 A kérdező kommentje:
Persze fél pillanat!
2012. dec. 8. 15:19
4/7 A kérdező kommentje:
Ha kell az üzenetváltást is ami igazolja hogy garanciát igért rá valamint amin állitja hogy nincs semmi baja a gépnek, valamint ha kell képekkel tudom igazolni hogy hogyan kaptam a gépet!
2012. dec. 8. 15:20
5/7 anonim válasza:
az üzenet váltás nem kell de ha tudnál a hibákrol képet mutatni azt megköszönném
6/7 A kérdező kommentje:
ha adsz emailt akk elküldöm őket!
2012. dec. 8. 15:51
7/7 anonim válasza:
szállítási baleset: 20%
átvágtak: 80%
laptopot csak személyen. kocsit csak személyesen, kell még sorolni hogy mit vegyél személyesen?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!