Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy volt barátom bosszúból megosztott rólam készült félmeztelen videót a neten, amit privátba készítettünk anno? Hova lehet bejelenteni a visszaélést?

Figyelt kérdés

Mivel rajta van az arcom. És amennyire tudom ez az engedélyem nélküli megosztás, ami személyiségi jogokat sért. Saját meghívós blogjára rakta ki a kommentelőknek.

Hogy lehet ilyen szánalmas valaki? Amúgy a médiahatóságnak van ilyen oldala?

Én is tanultam az esetből, soha nem bízom meg senkiben és a büdös életben nem hagyom, hogy videó készüljön rólam.

2017. okt. 26. 09:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Felrakja valamilyen nyilvános videomegosztóra anonim módon és soha nem lehet bizonyítani, hogy ő volt tényleg."

Ha volt annyi esze, hogy tényleg valami free wifiről tette fel, nem a saját accountjával, nem a saját email-jét használva és nem tök egyértelmű, hogy a videó hozzá köthető, akkor lehetséges, hogy nem lehet rábizonyítani. De szerencsére az ilyen idióták többsége, aki ezzel szórakozik, valóban idióta és nem is gondol erre.

2017. okt. 26. 13:14
 12/14 anonim ***** válasza:
A saját meghívós blogjára rakta ki, aminek a tartalmáért ő a felelős.:-)
2017. okt. 26. 14:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mi az a meghívós blog, de akkor viszont teljesen egyértelmű a szitu. Írnék a tárhely szolgáltatónak is, akinél van az oldal.
2017. okt. 26. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Bűncselekmény. Beszélj ügyvéddel!

De a bizonyítékokra szükség lesz.

Ha az nincs akkor nehéz ügy

2017. okt. 27. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!