Mi a véleményetek arról, hogy egy volt barátom bosszúból megosztott rólam készült félmeztelen videót a neten, amit privátba készítettünk anno? Hova lehet bejelenteni a visszaélést?
Mivel rajta van az arcom. És amennyire tudom ez az engedélyem nélküli megosztás, ami személyiségi jogokat sért. Saját meghívós blogjára rakta ki a kommentelőknek.
Hogy lehet ilyen szánalmas valaki? Amúgy a médiahatóságnak van ilyen oldala?
Én is tanultam az esetből, soha nem bízom meg senkiben és a büdös életben nem hagyom, hogy videó készüljön rólam.
"Felrakja valamilyen nyilvános videomegosztóra anonim módon és soha nem lehet bizonyítani, hogy ő volt tényleg."
Ha volt annyi esze, hogy tényleg valami free wifiről tette fel, nem a saját accountjával, nem a saját email-jét használva és nem tök egyértelmű, hogy a videó hozzá köthető, akkor lehetséges, hogy nem lehet rábizonyítani. De szerencsére az ilyen idióták többsége, aki ezzel szórakozik, valóban idióta és nem is gondol erre.
Bűncselekmény. Beszélj ügyvéddel!
De a bizonyítékokra szükség lesz.
Ha az nincs akkor nehéz ügy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!