Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért köszön folyton, ha annó megalázott?
Pár éve próbálkoztam egy lánnyal több alkalommal is ,aa vége az lett ,hogymegalázott és röhögött rajtam pedig semmi rosszat nem tettem ,semmi okot nem adtam rá,amivel ezt érdemeltem volna ,ahelyett, hogy egy kulturált nemet mondott volna. Jó ideje ,pár éve nem láttam ,mostanában mindig belefutok ,és rám köszön. Ezt én nem szoktam elfogadni ,nincs értelme még ennyi erejéig sem megszólítanom. Levegőnek nézem. Az a kérdésem ,miért kell nekem kalapolgatnia ,ahelyett ,hogy leszáll rólam!?
Ne mondja senki ,hogy illendőség miatt ,mert fogalma sincs róla ,hogy mi az . folyton bámul,és ez zavar. Miért teszi mindezeket egy ilyen tahó nő!?
Pár év alatt változhat a személyiség vakamennyit,leheet csak később tudatosult benne,milyen bunk ó volt.
Sok mindent.megbánunk,amit régebben tettünk.
Lehet próbálná.jóvá tenni.
De passz. Nekem most ez jutott eszembe. Lehet hülyeséget irtam
honnan veszitek, hogy most a csaj bele van esve a kérdezőbe? Nekem soha nem volt ilyen, hogy futottam egy lány utàn, nem kellettem, majd amint abbahagytam, fordult a kocka. Soha!
és ha amúgy teljesen elfelejtette az egésszet?
Az is egy lehetséges opció, hogy csaj nem is tudja, hogy anno megalázott téged - a legtöbb lánynak az érzelmi intelligenciája kb. 0, ha férfiakról van szó, elvégre ahhoz vannak szokva, hogy az ő gondolataikat meg érzéseiket próbálják kitalálni a férfiak, és nem fordítva.
Én egyébként azt csinálnám, ha már ennyire láthatóan tüskét hagyott benned a dolog (nekem is megvannak a maga ilyen tüskéi, szóval ismerem az érzést), hogy legközelebb, mikor rád köszön, akkor odamennék, és megkérdezném, hogy mégis mi a manó baja van, és ezt most tényleg komolyan gondolja-e a múltkori után, vagy csak szórakozik veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!