Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy lány akit hétköznap minden nap látok és kedvesen rám mosolyog és köszön de van barátja, nekem lehet esélyem a lánynál? Lent elmesélem a teljes sztorit.
Figyelt kérdés
Minden reggel újságot osztok a Lehel téren. És a megszokott időben mindig jön egy kedves szép szemű mosolygós aranyos fiatal lány. A hét elején láttam először de már is felkeltette bennem az érdeklődést. Először csak kedvesen köszöntem neki. A következő nap már ráragasztottam egy papír cetlit a külön neki kiválasztott újságra amin ez állt : Szia én Roland vagyok. :) És szeretném a tudtodra adni hogy elkápráztatott a gyönyörű mosolyod és a kisugárzásod. Megtudhatnám a neved ? És a mai nap oda jött hozzám a szokásos mosollyal az arcán és azt mondta : Szia még soha senkitől nem kaptam ilyen aranyos újságot :) De van barátom. És mikor ezt kimondta én mondtam neki hogy értem de azért még is megtudhatnám a teljes neved ? És akkor nyújtotta a kezét és elárulta. Ez után elköszönt és egyszerre mondtuk egymásnak hogy szép napot ! De én úgy érzem hogy bele szerettem ebbe a lányba. Minden reggel izgatottan várom hogy szembe jöjjön velem és újra láthassam. Amikor csak rá gondolok boldog vagyok és elmosolyodom. Szerintetek ha össze barátkozunk akkor lesz nála esélyem ?2016. jan. 29. 11:00
1/6 anonim válasza:
Az a baj hogy beleéled magad és túlkombinálod. Van barátja, most nincs esélyed így az biztos! Szóval felejtsd el.
2/6 anonim válasza:
Ha látsz szép lányt RÖGTÖN abból indulj ki hogy van barátja és AZONNAL felejtsd el. Viszont majd ha jön Böhöm Gizus a szépen csillogó 50-es éveket idéző SZTK szemüvegében a maga 140 kg-val, Éles István hasonmásverseny többszörös győzteseként akkor talán nála lehet esélyed.
3/6 anonim válasza:
Nem ismered és ideált alakítasz mögé. Én hagynám csak mert kedves egy lány veled ne téveszd össze mással.
4/6 DaneF válasza:
Egy lány csak akkor foglalt, ha valakin ül. Kész.
5/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Ne mosolyogj rá,max szia szia,és késsz
Vagy bókolj,kedveskedj,de ne túl nyálasan,hanem enyhén rámenősen. De semmiképp ne kerülj a barát zónába,attól rosszabb nincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!