Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van egy lány akit hétköznap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy lány akit hétköznap minden nap látok és kedvesen rám mosolyog és köszön de van barátja, nekem lehet esélyem a lánynál? Lent elmesélem a teljes sztorit.

Figyelt kérdés
Minden reggel újságot osztok a Lehel téren. És a megszokott időben mindig jön egy kedves szép szemű mosolygós aranyos fiatal lány. A hét elején láttam először de már is felkeltette bennem az érdeklődést. Először csak kedvesen köszöntem neki. A következő nap már ráragasztottam egy papír cetlit a külön neki kiválasztott újságra amin ez állt : Szia én Roland vagyok. :) És szeretném a tudtodra adni hogy elkápráztatott a gyönyörű mosolyod és a kisugárzásod. Megtudhatnám a neved ? És a mai nap oda jött hozzám a szokásos mosollyal az arcán és azt mondta : Szia még soha senkitől nem kaptam ilyen aranyos újságot :) De van barátom. És mikor ezt kimondta én mondtam neki hogy értem de azért még is megtudhatnám a teljes neved ? És akkor nyújtotta a kezét és elárulta. Ez után elköszönt és egyszerre mondtuk egymásnak hogy szép napot ! De én úgy érzem hogy bele szerettem ebbe a lányba. Minden reggel izgatottan várom hogy szembe jöjjön velem és újra láthassam. Amikor csak rá gondolok boldog vagyok és elmosolyodom. Szerintetek ha össze barátkozunk akkor lesz nála esélyem ?
2016. jan. 29. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy beleéled magad és túlkombinálod. Van barátja, most nincs esélyed így az biztos! Szóval felejtsd el.
2016. jan. 29. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha látsz szép lányt RÖGTÖN abból indulj ki hogy van barátja és AZONNAL felejtsd el. Viszont majd ha jön Böhöm Gizus a szépen csillogó 50-es éveket idéző SZTK szemüvegében a maga 140 kg-val, Éles István hasonmásverseny többszörös győzteseként akkor talán nála lehet esélyed.
2016. jan. 29. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem ismered és ideált alakítasz mögé. Én hagynám csak mert kedves egy lány veled ne téveszd össze mással.
2016. jan. 29. 21:19
 4/6 DaneF válasza:
Egy lány csak akkor foglalt, ha valakin ül. Kész.
2016. márc. 26. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Ne mosolyogj rá,max szia szia,és késsz

Vagy bókolj,kedveskedj,de ne túl nyálasan,hanem enyhén rámenősen. De semmiképp ne kerülj a barát zónába,attól rosszabb nincsen

2016. aug. 6. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja,most nézem mikori kérdés :D
2016. aug. 6. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!