Ha egy férfi, amikor meglát, szinte le sem veszi rólam a szemét úgy néz és mindíg köszön nekem, akkor nagy valószínűséggel tetszem neki?
Figyelt kérdés
Bocsi a gyerekes kérdésért,de kivancsi vagyok mit írtok azért, mert nekem is nagyon tetszik a pasi. Nem vagyunk beszélő viszonyban amúgy,csak néha látjuk egymást az utcán. Tetszem neki szerintetek?2015. okt. 16. 21:18
1/19 anonim válasza:
Nem biztos, ez csak egy köszönés.
És normális emberek úgy köszönnek egymásnak, hogy közben egymásra néznek.
Ettől persze még tetszhetsz neki.
2/19 A kérdező kommentje:
De nem csak par masodpercig nez ram,amig köszön, hanem már jó messziről kiszúr és onnantól végig eleg észrevehetően le sem veszi a szemét. Es olyankor kicsit olyan furcsa,mert amugy egy tök ertelmes,intelligens emberbernek nez ki.
2015. okt. 16. 21:27
3/19 anonim válasza:
Ha annyira tetszenél neki, akkor már megszólított volna.
4/19 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mit nézel?
Talán tetszem?
És kénytelen lesz színt vallani!
5/19 A kérdező kommentje:
Ugy tudom van csaladja,felesége meg kisgyerek
2015. okt. 16. 21:31
6/19 A kérdező kommentje:
3-as,de jopofi vagy:D:))
2015. okt. 16. 21:31
7/19 anonim válasza:
Ezt nem lehet biztosan tudni hogy mennyire van oda, de nem sajnálna egy fáradhatatlan éjszakát Tőled, az biztos!
8/19 A kérdező kommentje:
Benne is lennék vele:D:)
2015. okt. 16. 21:36
9/19 anonim válasza:
Ha házas, akkor meg mit érdekel?
Keress mást.
10/19 A kérdező kommentje:
Nem biztos 100%osan,csak egyszer lattam két nővel meg egy kisbabával és abból gondoltam.
2015. okt. 16. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!