Nagyon szemét vagyok hogy megütöttem?
Tegnap megyünk a busszal anyámmal.
Felszállt 2 lány 8 év körüliek lehettek.Az egyik beszólt hogy " Mit nézel?" És pofákat vágott,nagyon tenyérbe mászó arca volt,Leültek a buszon még forgott oda és röhögtek rajtam,és beszélgettek.De emúgy nem is néztem,csak rápillantottam.Na mikor leszálltunk tovább csinálta erre oda mentem,megmondtam neki. " Mit nézek? Az anyád pi*áját!"
És a vállára ütöttem ököllel,a nyakát akartam csak nem találtam mert éppen ment előttem.
Erre elszaladtak másik villamos megállóba.Anyám azt mondta jól tettem.De nekem furdal a lelkiismeretem.
18/L
Szégyelld magad, és anyukád is szégyellje magát.
8 éves gyerekekkel leállsz "vitatkozni "?
Nem tudom, kamu-e, de szerintem jól tetted.
Én sokat utazom tömegközlekedésen, napi 3 órát, mivel nem vezethetek autót egészségügyi okok miatt. És mit ne mondjak, kötött már belém elég sok barom. Az embernek egyszer csak lege lesz.
Miért lenne kamu?
Hát igen,most pedig éppen nagy a stressz anyám volt barátja betört hozzánk szombaton,zaklat minket,akkor nem egyszer anyám életére tört,a rendőrök is szemetek voltak.
A nagybátyám molesztált nem rég.Akkor az utcában a srác a kutyát uszítsa rám...
Na mindegy többet nem teszek ilyet,mert csak gyerek még.
De azért megtaníthatta volna az anyja hogy ne kössön idegenekbe.
Az életed összes problémája miatt se üthetsz meg csak úgy egy kisgyereket.
Egyetértek az #1-essel!!
Mi ez már...
5-ös kívánom hogy te is találkozz ilyen hülyékkel mint én.
Nem álltam bosszút csak itt szakadt el a cérna.
Ne mondj véleményt nem ismersz minket!Épp ellenkezőleg általában türelmes, csendesek vagyunk.
Nem akartam megütni csak kiosztani.
Amúgy lehet volt az a kölyök 10 éves is.
A kandisznón jót nevettem. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!