Mi lenne ha legálisan lehetne árusítani könnyebb kábítószereket Szombat 0:01-1:00-ig minden héten?
-Az árusítás rendőri felügyelettel történne
-A kábítószerek eredete és minősége ellenörzött lenne
-Ittas, részeg, betépett embereket nem szolgálnának ki
-Csak személyi bemutatásával lehetne vásárolni évente 10x maximum
-Jól meghatározott mennyiségű és egységárú adagokban árulnának mindent
-A drogot szombat reggel 8-ig elkell használni, vagy eldobni
Az ezzel kapcsolatos törvényszegések büntetése megnövekedne.
két dolog vagy lemenne az ára tehát nem érné meg drogot csinálni meglehetne adóztatni plusz túlkínálat lenne
vagy elterjedne sok utcai zavargás lenne
nem véletlen illegálisak
egyrészt így drága kettõ így nem terjed el annyira
az elsőt ki kell javítsam, nem menne le az ára
Californiában mióta legális a fű, azóta sokat drágult, mivel ugye adóztatják, s már meg kell felelniük előírásoknak (azaz nem otthon az ablakban, hanem fejleszteniük kellett infrastrukturálisan).
Én csak szimplán legalizáltatnám a füvet, s mivel van egy kiépített Nemzeti Dohánybolt rendszer, ezért lehetne mondani, hogy csak ott lehetne legálisan venni (mint ahogy a cigit is).
Bár nehezebb lenne itt az illegális árusítókat kiszűrni, mint a ciginél, de pl az elmúlt 10 évben lényegesen lecsökkent az illegálisan behozott cigit utcán árusítók száma (ismerős panaszkodott mindig, mert araboktól, kínaiaktól vette piac környékén negyed annyiért, de évek óta már egyik se árusít, mert a rendőrök ráálltak).
Persze a hazai konzervatív légkörben erre vajmi kevés esély van
"Mi lenne ha legálisan lehetne árusítani könnyebb kábítószereket Szombat 0:01-1:00-ig minden héten?"
Megmondom én neked! Mégtöbb halálos közúti baleset, mégtöbb anya gyilkos, mégtöbb gyerek gyilkos, mégtöbb utcán kóborló magából kivetkőzött kábszeres.
A kábítószer káros mind a használójára (hányan halnak bele), illetve mind a vele bármilyen kapcsolatba kerülő emberekre nézve (verekedés, garázdaság, netán baleset, halálos baleset, stb.). Szóval határozottan ellene vagyok bárminemű kábítószer legális vétele, használata ellen!
Úgyhogy én azt vezetném be, hogy aki kábítószerezik, az nyugodtan költözzön másik kontinensre, egy teljesen lakatlan részére, ahol jó távol van tőlem!
Az a véleményem erről, hogy ha elüt valakit, akkor enyhítő körülmény, hogy...
Enyhít a k'rva anyja, meghat a tag, akit jókedvében agyongázolt. Meg nem véletlenül nem termel az emberi test kábítószert magának, meg nem legális. Nem kell, ez van, és a drogosokat se tudom sajnálni egy kicsit, se. Ott rohadjanak meg, ahol vannak.
"Az a véleményem erről, hogy ha elüt valakit, akkor enyhítő körülmény, hogy...
Enyhít a k'rva anyja"
Te hol élsz? A droghatás súlyosbító körülmény, nem enyhítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!