Elhatároztam hogy csinálok egy zenei albumot, amit nem szeretnék semmilyen kiadóval sem megjelentetni, hanem szerzői kiadásban szeretném árusítani?
MI a teendő ilyenkor?
Artisjusnál, hogy kellene bejelenteni, mivel ott csak azt találtam hogyha nem digitális formában tehát cd/kazetta stb-n akarom megjelentetni akkor mit kell tennem.Digitális albumnál mit kellene?
A cd is digitális.
Különben meg hívd fel őket, meg tudják mondani, mi a teendőd.
Szvsz nem éri meg vesződni évi max párszázezerért. A fellépéssel lehet keresni, ingyen meg sokkal jobban terjed, ami tényleg jó, és az előállítás is ingyenes. Évi párszázezer persze mulatóson meg szénné hypeolt szennyen jön, a többi annyit se szakít lemezzel.
Eredetiség meg igazolható a lementett projektekkel: senki másnak nincs meg sávokban a cucc. Emiatt nem is fog az utadba akadni olyan kamikaze, aki megpróbálná beadni egy bíróságnak, hogy ő a szerző. Nyugi! :)
Lehet, hogy én se, de a vallatásig semmi nem biztos :)
A te módszered a nemzetközi piac meghódítása lesz. Forintban szép az is. Vannak ilyen gyűjtő cégek, akik százalékért szanaszét terjesztenek kis kiadóknak és zeneboltoknak. Nem jut eszembe, mi a nevük szép angolsággal, de gondolom ha szóba jöhet ez a verzió, akkor boldogulsz is a kereséssel elég jól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!