Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhataroztam, hogy szerzek baratnot, olyat akit szerethetek. Hogyan induljak neki a dolognak?
Figyelt kérdés
Ismerosi korom nagyreszt fiukbol all, inkabb bulihelyeken probalkozom, de szerintem nen vagyok eleg magabiztos, illetve nem sokat probalkozom. Tud vki tanacsot adni, hoy min valtoztassak? Mi az amit nem csinalok jol?? Atlagos kinezetu fiu vagyok! Koszi2012. máj. 10. 00:35
1/6 anonim válasza:
jo dumad legyen,az nelkul ne is erolkodj
2/6 anonim válasza:
Nem lehet szórakozóhelyen ismerkedni, ha nem futó kalandot akarsz, egyrészt mert az ott levő emberek 50%-a pont azért van ott, hogy futó kalandot találjon, másrészt hangos a zene, ezért nem alkalmas eszmecserére a helyszín, harmadrészt meg nem rendszeresen jártok oda, tehát nincs idő egymást megismerni. Erre inkább valamilyen más közösség alkalmas, ahova rendszeresen jársz, pl. iskola, különóra, közösségi kert, állandó baráti társaság, internet, stb.
3/6 anonim válasza:
Keress egy csajt, akivel alapból nem sűrűn találkozol, és nincs sok közös barátotok. Beszélj vele sokat, egyre többet, meg ha lehet, hívd el bulikba meg ilyenekre.
Aztán egyszer próbálkozz be nálla.
A hangsúly az Elején van. Ha nem jön össze a dolog, akkor ennyi, leszarod, keresel mást.
De nem kell előtte "szégyenkezned". Tudom milyen ez, átéltem. Hidd el nagyobb lesz az önbizalmad ismeretleneknél: )
4/6 anonim válasza:
De ő SZERETNI akarja. Csak azt tudod szeretni, akit már mélyen ismersz. Minden szituációban, barátok közt, a közértben, és felelés, éneklés, színjátszás, angolul társalgás közben is.
5/6 anonim válasza:
Pont, ahogy az első mondja!
Nekem sincs sajnos jó dumám, így sorban lekoppintanak a lányok többnyire, főlega z ilyen diszkós ribizlik. Na meg hát oda jó külső is kell, én meg magas se izmos nem vagyok, se gazdag.
6/6 anonim válasza:
Átlagos testalkat + önbizalom = siker. Nem feltételezi azt, hogy attól lesz jó nőd ha jól nézel ki. Ismerek a főiskolán egy lányt aki gyönyörű. Olyan pasija van neki, hogy ha meglátnád keresnéd a szöget hogy melyik irányból hányd le. Egy elhízott, gusztustalan málészájú disznó. És van neki önbizalma, ezért jár vele a csaj. Én először megkérdezném magamtól hogy én mit akarok, milyen nőt akarok, nekem milyenek tetszenek. Ha még mindig a diszkós lányok jönnek be, akkor abba az irányba kell próbálkozni, nincs mese. Higgyél magadban! Kiben akarsz? Másokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!