Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan lány kell, akit szerethe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lány kell, akit szerethetek, akivel törődhetek. Van ilyen lány?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:

3 napja folyamatosan itt lógok szerelem szex kategóriában és kb minden 3. kérdés ilyen.

tehát most tényleg ennyire sok az elkeseredett, félős, nyálas, önsajnáló fiú?

és egyikőjük sem pesti.

2012. máj. 6. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, nincs -.-
2012. máj. 6. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nagyon sok fajta, féle lány él kerek-e világon. Szóval ne itt a számítógép fölött ittasd az egereket, hanem menj és vedd kezedbe az irányítást. Hogy hogyan? Ismerkedj buszon, vonaton, iskolában, és egyéb szórakozóhelyeken. Ha ér egy csalódás, akkor gondold végig mit tettél, javíts a hibáidon és menj a következő lányhoz!

Hidd el, a világban van olyan lány aki kedvedre való, csupán meg kell találnod, és egy 99%-ban rajtad múlik!!

2012. máj. 6. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat... "ez 99%ban rajtad múlik" FIGHTING!!!
2012. máj. 6. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy,vagy két,esetleg három kérdező teszi fel ugyanazokat a kérdéseket százszor naponta.
2012. máj. 6. 23:47
 6/10 anonim ***** válasza:
1 Szerintem egy,vagy két,esetleg három kérdező teszi fel ugyanazokat a kérdéseket százszor naponta.
2012. máj. 6. 23:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolóval 100%-ban egyet értek. Hidd el, van olyan lány, akit te keresel és akinek te is ugyan olyan szimpatikus leszel, csak rá kell találni.

Amúgy ha szabad kérdeznem, hány éves vagy?

2012. máj. 6. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:

igen, én is gondolkoztam ezen.

9/10 anonim ***** válasza:
*Mármint a 90%-os válaszolóval értek egyet
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát minden csaj ilyen pasira vágyik ... Hajrá ; )
2012. júl. 7. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!