Láttam a keleti pályaudvarnál cigányokat árusítani? Ezek nem illegálisak?
Kiárusítják a cigányokat a keletinél?Én kifizetem a teljes árat, csak vigyék őket még keletebbre:)
Amúgy ezek mind illegálisak, parfüm olcsó, 5 ezerért a tiéd, na jó neked 3 ért, tesó, csak most csak neked ezer.Az eredeti ár 25 ezer, most esett le a kamionról, nem lopott, elhagyták!Itt a blokk 25 ezer eredetileg...
Azt díjaznám ha egy civil ruhás rendőrnek ezt így előadnák, mint ahogy nekem előadták.
A Föld összes közlekedési csomópontja tele van ilyen zugárusokkal, nem sikerült sehol sem kifüstölni őket, pedig mindenkinek az útjában vannak. Jön a rendőr vagy a közteres, ők lelépnek, mikor a a hatóság eloldalog visszatelepednek, ha ne adj isten egyet mégis rajta kapnak a helyére tíz új jön.
Sajnos nem lehet mást tenni mint megszokni őket.
" Az nem. Aki vesz valamit az kovet el bunt."
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
Én nem szoktam cigányoktól venni soha. ha mindenki így tenne, akkor eltűnnének a francba.
ma 20:01 Hú de jót röhögtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!