Vertek meg már valakit Szabó Zoltánon kívül panaszkönyv kiadása helyett vendéglátóhelyen?
"A kiszolgálás kedves, udvarias."
Melyik?
Amúgy az üzletvezető volt bunkó, meg a kidobó aki verekedett.
Nem egyedi az eset amúgy, csak nem verik mások nagy dobra mert nincsenek is a médiában.
Jah, nem volt részeg.:D
Persze, hogy sántít a történet.
Elég nehéz elhinnem, hogy kultúrált módon jelezte, hogy ő szeretné a panaszkönyvet, majd erre az volt a reakció, hogy az üzletvezető simán rátolta, hogy dobjátok ki, a kidobó meg erre fogta és elkezdte verni.
Hát persze :D
Számomra sokkal hihetőbb, hogy bement, csinálta a műsort(nem tudom máig mit szeretett volna beleírni a panaszkönyvbe), látták, hogy részeg meg idióta, aztán mondta az üzletvezető, hogy vigyék ki.
A KFC meg persze, hogy nem fogja azt mondani, hogy idióta módjára viselkedett, kötekedett, hanem egyszerűbb bólogatni meg kirúgni két embert.
Mindkettőnek nagy respect!
Nem tudok, számomra még mindig fura, hogy engem nem vertek meg soha rendőrök, nem tepertek le biztonsági őrök, nem kellett feljelentést tennem, mert betörés közben megharapott a gazda kutyája meg a többi.
Olyan furcsa, de nem?:D
9: Hát valahogy így. Nem életszerű, hogy panaszkönyv helyett két nagy pofont kapsz.
Pont abban a KFC-ben láttam éjszaka angol turistákat kajával dobálózni. Normálisan szóltak a biztonságiak, szó sem volt verekedésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!