Szerződésmódosítást nem írom alá és mondjak fel? De miért én-valaki felvilágosítana?
Valaki elmagyarázná nekem ezt?
Munkáltató szerződésmódosítást adna mely számomra kedvezőtlen változásokat tartalmaz.
Én közlöm hogy nem írom alá. Ő erre közli hogy akkor mondjak fel. Várja a felmondásom.
De miért mondanék ÉN fel?
Van egy futó érvényes határozatlan szerződésem adott feltételekkel. Ha ezekkel a feltételekkel nem tud tovább foglalkoztatni, akkor bocsásson el. Ő engem és nem én mondok fel!
Mondjon fel és fizesse szépen a felmondási időt melynek fele alól fel is vagyok mentve a munkavégzés alól és mivel 6+ éve itt vagyok így végkielégítés is jár!
Miért mondanék ezekről le?
Mi lesz ha nem írom alá (mert nem fogom!!) és ő várja a felmondásomat de ő nem mond fel nekem ugyanakkor az új feltételek már élnek ha aláírtam ha nem a módosítást....
Ez lenne, ebben kérnék helpet!!!
Semmilyen szerződés aláírására nem KÖTELEZHETŐ a munkavállaló, munkajogilag.
Persze azonban - ügyvédként is mondom - az ÉLET, azért az más kérdés....az sok jogszabályt felülír, sajnos.
Nem írj alá semmit. És nem Te mondasz fel.
Nyugodtan várd meg, amíg Ő teszi meg.
És fizeti és adja az ezzel járó összes cuccost. Ami Neked jár.
Téged az a szerződés köt, amit aláírtál, a munkáltató is csak azzal a feltételekkel foglalkoztathat.
Ha ezt Ő nem tudja, nem akarja és Nem írod alá a módosítást, akkor neki kell megszüntetnie a munkaviszonyt.
"És fizeti és adja az ezzel járó összes cuccost. Ami Neked jár. "
ez már borult már nem kapok mindent meg, ami járna pedig nem írtam alá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!