Valaki felvilágosítana, hogy pontosan mikor kérhetem vissza egy árúnak az árát?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy először csere vagy javítás között kell választanom, de ha mondjuk cserére nincs lehetőség, mert nincs több belőle a boltban, akkor már köteles vagyok a javítást elfogadni?2013. dec. 8. 11:07
1/6 anonim válasza:
Először javítás, másodszor is javítás, harmadszor csere. Ha nincs olyan áru akkor levásárolhatod. Pénzt soha nem kapsz vissza.
2/6 A kérdező kommentje:
Itt azt írja: Nem vagyunk kötelesek elfogadni azt sem, ha az eladó a termék árának levásárlását ajánlja fel, mivel ilyen szavatossági igényt nem ismernek a vonatkozó jogszabályok.
2013. dec. 8. 11:26
3/6 anonim válasza:
Minden esetben, ha a termékkel nem vagy elégdett.
4/6 anonim válasza:
Én kaptam már vissza pénzt, mert a cipőm fél éven belül kilyukadt...
5/6 anonim válasza:
Nemtudom biztosan, de amikor garanciálisan vittem vissze terméket (igaz, csak fülhallgatót) elektronikai szaküzletbe, akkor tőlem megkérdezték, hogy cserélni akarom-e vagy javíttatni. Szóval néhány helyen választani is lehet
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenhol nekem kell választani, hogy cserélni vagy javíttatni akarom, azt nem tudom hogyha mondjuk én veszek egy cipőt, aminek egy hét után leválik a talpa és én cserélni akarom, akkor köteles vagyok-e elfogadni a javítást ha nincs másik olyan darab a boltban (mert cserénél csakis egy megegyező terméket értünk), vagy pedig akkor mondhatom hogy nem, inkább akkor kérem vissza a pénzemet, mert nem akarok egy ragasztott cipőben járkálni egy hét után.
2013. dec. 8. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!