Egy kis segítségre lenne szukségunk! Felvilágosítana valaki bennunket?
Hááát!
A nevelőtanár nevében, aki gondolom férfi, és csupa lányszobákról és lányokról van fotó, .... hát ....
a nevelőtanár helyében én sem díjaznám, ha valaki ilyesmit csinálna az én nevem alatt, és esetleg ez alapján nekem lennének később gondjaim.
Ha valaki meggyanúsítja, hogy ezeket a lányokat később zaklatni akarta, vagy akármi hasonló miatt kell neki a szobában lakók képesi, a szoba-berendezés stb. stb.
Az összes nyomozós filmben a pozitív hősök alkalmazzák ezt a módszert.
Úgyhogy teljesen elfogadott. Erre neveljük a fiatalokat.
Ha így nem jó, akkor be kell tiltani azokat a filmeket, és a forgalmazókat meg bíróság elé kell állítani ifjúság ellenes bűntett vádjával.
Az életben ennél vannak komolyabb ügyek is.
Amikor nekem kommunista szombatra kellett volna mennem, mindig azt mondtam utána, hogy elfelejtettem.
Akik előre megmondták, hogy nem mennek azokkal a tanárok elkezdtek kötözködni. Tanulság: nem lehet mindig igazat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!