Fontos! Két prostituált bérelte ki a közvetlen mellettem lévő lakást, mit tudnék tenni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nos én nőként elítélem ezt a "munkát" de nem tisztem mások életébe beleszólni,HA az nem zavarja az enyémet.Itt a napi rutin reggelt 8-tól éjfélig legalább 8-10 kuncsaft,ajtócsapkodás,hangos beszéd,kapucsengő nyomkodás,bömbölő tv(ezt a kis diszkrétek arra használják hogy elnyomják a szex hangokat),de van hogy az ajtóba hangosan ordítva mondja a csaj hogy "NA SZIVEM,FÉL ÓRÁRA JÖTTÉL AKKOR?ABBA BENNE VAN X MEG Y,PLUSSZ 300-ÉRT MEG Z IS"nem tudok aludni,nem elég a tudat hogy tulajdonképpen egy bordélyház van a szomszédomban...Ha csendben csinálnák még elfogadnám de így?Mit tudok tenni,nyilván a saját lakásában azt csinál amit akar,de van egy érzésem hogy nem éppen egy adózós fajta,magyarán illegális prostitúció,mivel nem ad számlát...Mit tudnék tenni?Rendőrség?Ügyvéd?Esetleg a kuncsaftok megijesztése hogy rákiabálok hogy "mész te is qrvázni?!?"Bár gondolom üzlet elrontás miatt lehet valami állat strigó nekem ugrik....Tiszta ideg vagyok,mit tudok tenni?2017. aug. 16. 23:06
21/21 anonim válasza:
Mi lett a kérdéssel?
Nálunk nyáron voltak AirBNB-sek, talán... olyan hangosan nyögve kúrtak, hogy nem tudtam aludni.
Egy ilyentől megőrülnék. Szerencsére csak albi, de sokszor a két csaj lakótársam is az őrületbe kerget. Én meg dolgozó férfi vagyok.
Előző albérlet sem volt semmi. Ott egy kisebb hotel volt szemben, aminek a szomszádjában egy cigány kopasz állat lakott. Azzal zsarolta a hotelt, hogy megvegye jó áron a putri lakásukat is, hogy reggel 8-kor bevágott egy rohadt hangos cigányzenét és elment otthonról. Egész nap bömbölt a zene az utcára meg a hotel lakókat zavarva.
Meg persze minket. De olyan hangerő mint egy koncerten... semmi nem segített, rendőrök néha kijöttek de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!