Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fontos! Két prostituált...

Fontos! Két prostituált bérelte ki a közvetlen mellettem lévő lakást, mit tudnék tenni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nos én nőként elítélem ezt a "munkát" de nem tisztem mások életébe beleszólni,HA az nem zavarja az enyémet.Itt a napi rutin reggelt 8-tól éjfélig legalább 8-10 kuncsaft,ajtócsapkodás,hangos beszéd,kapucsengő nyomkodás,bömbölő tv(ezt a kis diszkrétek arra használják hogy elnyomják a szex hangokat),de van hogy az ajtóba hangosan ordítva mondja a csaj hogy "NA SZIVEM,FÉL ÓRÁRA JÖTTÉL AKKOR?ABBA BENNE VAN X MEG Y,PLUSSZ 300-ÉRT MEG Z IS"nem tudok aludni,nem elég a tudat hogy tulajdonképpen egy bordélyház van a szomszédomban...Ha csendben csinálnák még elfogadnám de így?Mit tudok tenni,nyilván a saját lakásában azt csinál amit akar,de van egy érzésem hogy nem éppen egy adózós fajta,magyarán illegális prostitúció,mivel nem ad számlát...Mit tudnék tenni?Rendőrség?Ügyvéd?Esetleg a kuncsaftok megijesztése hogy rákiabálok hogy "mész te is qrvázni?!?"Bár gondolom üzlet elrontás miatt lehet valami állat strigó nekem ugrik....Tiszta ideg vagyok,mit tudok tenni?

2017. aug. 16. 23:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a tulajnak, gondolom bérlik a lakást.
2017. aug. 16. 23:10
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség!
2017. aug. 16. 23:18
 3/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az lesz,gondoltam rá...Bár minden szándékor figyelembe véve,mivel nem bizonyított a bűntény,így a tulaj a pénz bűvöletében simán rámondhatja hogy "hát lehet csak félrérti"...De megpróbálom,csak mégis hogy érjem el a tulajt?A qrváktól kérjem el a számát?...
2017. aug. 16. 23:18
 4/21 anonim ***** válasza:
8%

Nem a szakterületem a téma, de a NAV-hoz menj először adócsalással (a tulajt is, valószínűleg az sem adózik),

utána a rendőrségre az illegális tevékenység miatt + este 11 után már csendháborítás is.

Gyors reakciót ne várj, de ez a maximum amit tehetsz.

A tulajjal semmiképpen ne állj le egyezkedni, tudta kinek adja ki, és nem érdekelte, hogy ez másoknak zavaró lesz.

Ha valami reakció lesz, sose ismerd be nekik, hogy te voltál aki feljelentette őket, illetve a NAV/rendőrségnél is mondd meg, hogy tartasz a retorziótól, úgyhogy kezeljék névtelen bejelentésnek az ügyet.

Ha érdekel miért tart itt a világ, hogy ilyesmit kell elviselned, akkor javaslom ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=8yse_xzn1BA

2017. aug. 17. 00:05
 5/21 anonim ***** válasza:
87%

5.

Te beteg vagy, ha még egy ilyen kérdésbe is belekevered a marhaságot.

2017. aug. 17. 00:17
 6/21 anonim ***** válasza:
95%
Tulajhoz nehogy menj, 100% hogy tud róla, ő is bennr van, sőt, valszeg ő a futtató is. Még a végén átrendezi az arcodat mert miért ne.
2017. aug. 17. 00:20
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor valszeg rendőrséggel kezdek,pénteken megyek...
2017. aug. 17. 00:26
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

A tulaj is tudhat róla,lehet ő is kap részesedést.

Nagyon gázosnak tűnnek?

Mármint ilyen alja emberek,akikkel normálisan beszélni se lehet?

2017. aug. 17. 00:34
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát,az "édesem itt vagy fél órája" szövegből valahogy sejtettem,hogy nem képezték ki őket illemtanból:D
2017. aug. 17. 01:35
 10/21 anonim válasza:
100%
Nem biztos,hogy a tulaj tudja... Van egy barátom,aki külföldön dolgozik,van három háza és bérbe szokta adni őket. Eddig mindháromnál megtalálták a hajtós lányok. Szerencsére a szomszédokkal jóban van,úgyhogy egyből megtudta. Rájuk hivatta a rendőröket és láss csodát: mindegyiknél volt menedzser a csajokkal! Azért mekkora balszerencse kell hozzá,hogy mindig megtalálják az ilyenek? :D
2017. aug. 17. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!