Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fontos! Két prostituált...

Fontos! Két prostituált bérelte ki a közvetlen mellettem lévő lakást, mit tudnék tenni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nos én nőként elítélem ezt a "munkát" de nem tisztem mások életébe beleszólni,HA az nem zavarja az enyémet.Itt a napi rutin reggelt 8-tól éjfélig legalább 8-10 kuncsaft,ajtócsapkodás,hangos beszéd,kapucsengő nyomkodás,bömbölő tv(ezt a kis diszkrétek arra használják hogy elnyomják a szex hangokat),de van hogy az ajtóba hangosan ordítva mondja a csaj hogy "NA SZIVEM,FÉL ÓRÁRA JÖTTÉL AKKOR?ABBA BENNE VAN X MEG Y,PLUSSZ 300-ÉRT MEG Z IS"nem tudok aludni,nem elég a tudat hogy tulajdonképpen egy bordélyház van a szomszédomban...Ha csendben csinálnák még elfogadnám de így?Mit tudok tenni,nyilván a saját lakásában azt csinál amit akar,de van egy érzésem hogy nem éppen egy adózós fajta,magyarán illegális prostitúció,mivel nem ad számlát...Mit tudnék tenni?Rendőrség?Ügyvéd?Esetleg a kuncsaftok megijesztése hogy rákiabálok hogy "mész te is qrvázni?!?"Bár gondolom üzlet elrontás miatt lehet valami állat strigó nekem ugrik....Tiszta ideg vagyok,mit tudok tenni?

2017. aug. 16. 23:06
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
76%

Vedd fel a hangot!!! A zajokat!

Ha behallatszik hozzad, akkor fel is tudod venni!!!

A birosagon nem bizonyito ereju, a hangfelvetel, de hasznos lehet!!! Valahigy..egy kepnel, ott van a file -ben mikor keszukt, hangfelvetelkor is, a file afatai, tudd meg, esetkeg ezekkel a modernebb okostel technikakjal, a locatio"- is rajta lehet, nem tom..a hely, ahol a hangfelcetel keszult.

Ez azert valami bizonyitek, es megvan nalad.

Erre nem mondhatja senki, hogy kitalalod"..

Szamla, nem szamla.. Ne keverefj bele.. Marmint ..hogy kerjwf e el a prostitualttol a szamlat??? Ahhh..miert adna oda?

Nehez.

A megelhetese ellen dokgozol, ugy erzi.

Ha teszel feljelentest.

Ne tudjon roka.

Ezen a szinten van, zajong.szerepel".

Musort ad.

Nem fogja erteni miert ne tegye."az õ elete"..

Nem beked kene szolniba zajert, hanem a futtatohanak kene szolni neki, attol fél".

Meg kene bizz valakit,..

Aki szepen elbeszelget vele, ha nem csondesul, akkor ..rendorseg..

Ki kene puhatolni, a tulaj milyen erzelmi szinten van...

Szerezz anyagot, 1 keoeskent vedd fel a hangokat!!! Ami zavar!

A tobbi lako????

2017. aug. 17. 09:17
 12/21 anonim válasza:
100%
Bocsanat, nem " milyen erzelmi" , hanem milyen értelmi -szinten van a tulaj..
2017. aug. 17. 09:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Az alatta lévő szomszéd egy félsüket néni,a másik közvetlen szomszédai alig vannak itthon,külföldön dolgoznak,a felette lévő fickó meg egy alkesz marha,nem érdekli semmi,szóbal a szomszédok segítsége kilőve...Megpróbálok hangfelvételt csinálni,a tulajt nem láttam még soha,lehet az albérleti árért ők mennek a tulajhoz és nem fordítva.A rendőrség kihívásával max a tv-t veszik lejjebb,de akkor meg hallhatom ahogy a nő eljátsza a 60 éves kuncsaftnak a nagy élvezeteket...szóval nehéz ez,de próbálkozok
2017. aug. 17. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Megvert velük a jóisten mert rossz ember vagy! Fujj.
2017. aug. 17. 11:46
 15/21 A kérdező kommentje:
Jah ezt,gondolom pár sorból el is lehet dönteni,hogy ki milyen ember...
2017. aug. 17. 12:14
 16/21 anonim ***** válasza:

A tulaj nem biztos hogy tud rolla,neki igazából semmi köze ahoz,hogy a bérlő mit csinál. Viszont a lakásos protik ritkán bérelnek.

Első körben a NAV. Utána a házszabályi rend vagy müködési szabályzat (ha társas ház akkor kell lennie) áttekintese és jelezni a közös képviselőnek lehetőleg irásban több lakóval karöltve. Hogy lépjen fel a tevékenység folytatasa ellen.

Akkor jön a strigo és izmozik. Azt felvenni és elkovogni a rendörségre és feljelentést tenni....gyanithatóan tetlegességig fajul a dolog,tehát 2hétre kivonkdik a forgalomból az egyik srác. A többi veszi az adást,hogy kemény gyerek laknak a házban és hogy ne legyen több galiba elhúznak.

2017. aug. 18. 02:47
 17/21 anonim ***** válasza:
88%

A rendőrök kijönnek és? Mi a bizonyíték ? Azt mondja a nő ott, hogy ez csak szerepjáték. A stricije meg szépen összever.

Nem tudsz mást tenni, csak azt hogy megmondod nekik, hogy napi egy menetért békén hagyon őket.

2017. aug. 18. 03:08
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért jönnek itt az emberek ezzel a "napi egy menet" szöveggel,mikor egyrészt nő vagyok és hetero,másrészt meg ha pasi lennék akkor se nyúlnék egy ilyen nőhöz bottal sem,szóval hagyjuk ezt a "viccesledéet"
2017. aug. 18. 07:56
 19/21 A kérdező kommentje:
Egyébként mindkét lány,hogy finoman fogalmazzak,nem az idén barnultak,és mint kiderüld ezen külső tulajdonság a lakást kiadó tulajra is igaz...
2017. aug. 18. 18:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Hangfelvétel/videó

Közös képviselő

Jegyző: birtokvédelmi eljárás

Ebben a sorrendben

2017. aug. 18. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!