Mit tehetek olyan termék esetében, mely a "vállalt" kötelességeit nem teljesítette? (nem prostituált)
#1 Igen, adtak hozzá telepítő lemezt is, felraktam.
#3 Név szerint nem említik a játékot.
Bár ennyi erővel azért ráírhatták volna, hogy a seggembe feldughatom, végülis a borítására figyeltek, egész kellemes, ha már a bele egy raklap sz.rt sem ért.
Köszönöm a válaszokat.
Amennyiben máshol működik a kontroller, esélytelen. Másképp 3 napon belül visszaviheted.
Ők csak azt vállalták, hogy a Windows 7-tel kompatibilis. A játékok már más kérdéskör.
Tesco-nál lehetséges. Nekem egyszer visszaadták egy fülhallgató árát (3200-Ft), mert szerintem(!) túl halk volt.
Azt írták a jegyzőkönyvbe:"Minőségi kifogás".
Egyszer meg -bár igaz, az jóval kisebb tétel volt- egy üveg üdítőm tűnt el valahogy a pénztárnál fizetéskor. A vevőszolgálaton jeleztem a problémát, adtak egy másikat. Pedig nem az ő hibájuk, hogy elhagyom a vásárolt árut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!