Beperelhet úgy valaki hogy Jófogáson átutalta a pénzt de én csak 2-3 hét múlva adtam fel a terméket?
Van róla számlám is, elraktam jó helyre, meg a csekket is amit a postán kaptam.
Szeretném ha valaki megnyugtatna mert vizsgára készülök és nem ezen kéne gondolkozni... Megfenyegetett hogy beperel ha nem utalom vissza a pénzt. Visszautaltam mert csak 2 ezerről volt szó, nem akartam most ilyeneken idegeskedni... De beszóltam neki hogy "tartsa meg a pénzt meg a terméket is, hülye kapzsi" kb.
És visszaadta a cuccot is? Vagy most akkor ingyen lett meg neki, amit akart?
Na ezért nem kell bedőlni a fenyegetésnek, ha amúgy mindent rendben csináltál, és papírod is van róla.
Ha nincs időd foglalkozni a Jófogással akkor miért csinálod?
Kb. olyan mint bemenni a tecsóba bevásárolni és fizetés után a pénztáros kiveszi a cuccaid felét és el tenné "jó helyre" úgy 2-3hétre.
2 ezer forintért nem fog beperelni, de ha Ő el tudta utalni a pénzt, akkor neked fel kellett volna adnod a csomagot.
Ő megbízott benned, te meg basztál rá.
Nem korrekt magatartásnak hívják.
e-bayről is sokára érkezik meg a cucc.
Csak erősen nem mindegy, hogy azért érkezik későn, mert Kínából vagy a tengerentúlról jön, vagy azért, mert az eladó b@-szik feladni. És még akkor te hülyézed le a vevődet. Szép.
Aki a jófogással foglalkozik,ugyan olyan barom mint aki hirdet.
Nem szabad foglalkozni vele,csaló banda!
Ott van a Hardverapró de az sem jobb.
Magyarországon nincs normális portál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!