Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kérhetek rendőrős segítséget...

Kérhetek rendőrős segítséget amikor elköltözök otthonról?

Figyelt kérdés
Arra az időre gondolok, mielőtt elmész otthonról átviszed a holmijaidat.
2017. aug. 4. 03:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrség nem költöztető cég.
2017. aug. 4. 05:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha védelemre van szükséged, akkor bérelj testőröket.
2017. aug. 4. 08:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem,a rendőrség nem erre való.Nem erre találták ki,nem költöztető cég.
2017. aug. 4. 11:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat, nektek biztos van fogalmatok róla milyen az amikor az ember még abba se biztos, hogy valaha eltud költözni a szüleitől.......(És nem anyagi értelembe értem) De biztos az én hibám meg minden.....
2017. aug. 4. 13:25
 5/15 anonim ***** válasza:

Akkor sem lesz a rendőrség jelen a költözésnél, ha te fasírtban vagy a szüleiddel. Pont.

Szólj pár havernak. Ha valamit megrongálnak, vagy kezet emelnek rád, akkor tehetsz feljelentést: utólag.

2017. aug. 4. 13:52
 6/15 anonim ***** válasza:
#4 nos.. nem is a mi hibánk.. Ha meg az a hülye ötleted támadt, hogy rendőröket hívj költözködéshez, ne csodálkozz, ha hasonló színvonalú válaszokat fogsz kapni.
2017. aug. 4. 14:47
 7/15 anonim ***** válasza:

Pedig mindenki értelmes választ adott neked. Miért sértődtél meg? A rendőrségnek nem tartozik a feladatkörébe, hogy mindenkinek menjenek segíteni a költözködésben, mert fél a szüleitől / családjától. Ezt mindenkinek magának kell megoldania. Ha félsz elköltözni a szüleidtől akkor kérj meg pár ruhásszekrény méretű barátot/haverokat, hogy segítsenek. Ha nincsenek ilyen barátaid akkor neten keresztül is találsz testőröket, biztonsági őröket akiket megfizetsz, és ők elmennek segíteni. Rendőr csak akkor megy ki ha vér folyik. Ha verekedés van stb.

Azért mert zsarnokok a szüleid, és te félsz lelépni az nem a rendőrság hibája. Ha nincs pénzed testőrökre, költöztetőre vagy biztonsági őrökre, akkor lépj le akkor amikor a szüleid nincsenek otthon. Kizárt, hogy 24 órán keresztül mindig otthon vannak.

2017. aug. 4. 15:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Annak idején egy életveszélyes fenyegetés és rendőri intézkedést követően, amiből egyébként bírósági eljárás is lett, döntöttünk anyukámmal úgy, hogy elköltözünk otthonról. Kértem a rendőrség segítségét, hogy a holmink elpakolásánál ott legyenek, mivel félünk, hogy az életünket veszélyeztetjük, ha egyedül megyünk be. Kijöttek a rendőrök és segítségünkre voltak. De mondom, nekünk ilyen előzményeink voltak. Több, mint 10 éve történt ez.
2017. aug. 4. 16:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Fasírtban? Volt már olyan, hogy nem engedtek ki egy helyről?
2017. aug. 4. 16:59
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem a rendőrség dolga, hogy segítsen ha félek? Tehát akkor kizárólag csakis én: éljek kvázi bezárva egy helyen, folyamatosan fenyegetések között élve életem végéig, de közbe azért tartsam be a törvényt is ugye?
2017. aug. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!