Miért kapják ingyen a vizet a romák?
Én nem is értem ebből, hogy lesz újságcikk. Ha nagyon szegények, akkor is van segély vagy közmunkán dolgozhatnak, a vízdíj nem egy egetrengető összeg, ki lehet gazdálkodni. Ha elkölti a pénz sörre, cigire az nem indok arra, hogy a vizet majd ingyen biztosítjuk neki. Ha még arra is képtelenek, hogy egy nyavalyás vízdíjat kifizessenek, akkot távozzanak innen Afrikába ott is elvannak a bantu négerekek akármilyen víz nélkül.
Én meg fizessem a vízdíjat, abban a tudatban, hogy mások ingyen kapják.
A H O L . N I N C S . B E V E Z E T V E . A H2O
kérdező, befizetem neked a vízdíjat, csak térj már észhez!!!
Háháháhá :D
Azt kellene amúgy, felnyomni őket a gyámügynél.
Csak épp nem történne semmi, mert a törvények csak a fehér, keresztény és hetero emberre vonatkoznak ;)
A 2011-es népszámlálás adati szerint 2011-ben az ország lakott lakásainak 97%-a vízvezetékkel ellátot. 96%-ban vezetékes vízzel és további 86 ezer lakásban házi vízvezeték biztosítja az ivóvízet.
Tehát most egy 3%-os kisebbségről beszélünk, akik nem hajlandók bekötni a lakásukba a vízet, mert nekik ingyen kell.
(azt hozzá teszem, hogy 2011 óta már ezek az arányok biztosan javultak is és szerintem a romák többsége is be tudja köttetni, csak van egy ilyen ingyenélő részük)
Felháborító, hogy cigire piára van pénz, de bevezetni a vizet a lakásba, na arra nincs.
Felháborító, hogy vannak olyan véglények, akik az után, hogy ezek a felelőtlen vademberek szánt szándékkal veszélyeztetik a gyerekeiket (így még a megfelelő tisztálkodás alap feltételei is kétségbe vonhatók, ha a kútról kell bevinni a vizet), még a pártjukat fogják.
Azok az emberek, akik sajnáltatják ezt a réteget, még felelőtlenebbek a pártfogoltjaiknál is, hiszen ezzel konzerválják ezen a szinten ezeket az embereket, ahelyett, hogy bátorítanák őket arra, hogy változtassanak a prioritásaikon, a körülményeiken!
" ahelyett, hogy bátorítanák őket arra, hogy változtassanak a prioritásaikon, a körülményeiken!"
te bátorítod őket???? teszel valamit az ügyben? naugye
Nem vagyok semmiféle "imádó" a kérdésre és a cikkre reagáltam, hogy nincs bevezetve és elzárják a vizet.
Nem fogjuk tudni megoldani a cigány-kérdést a gyakorin.
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!