Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért kapják ingyen a vizet a...

Miért kapják ingyen a vizet a romák?

Figyelt kérdés

[link]

Én nem is értem ebből, hogy lesz újságcikk. Ha nagyon szegények, akkor is van segély vagy közmunkán dolgozhatnak, a vízdíj nem egy egetrengető összeg, ki lehet gazdálkodni. Ha elkölti a pénz sörre, cigire az nem indok arra, hogy a vizet majd ingyen biztosítjuk neki. Ha még arra is képtelenek, hogy egy nyavalyás vízdíjat kifizessenek, akkot távozzanak innen Afrikába ott is elvannak a bantu négerekek akármilyen víz nélkül.

Én meg fizessem a vízdíjat, abban a tudatban, hogy mások ingyen kapják.

2017. aug. 1. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
30%

A H O L . N I N C S . B E V E Z E T V E . A H2O

kérdező, befizetem neked a vízdíjat, csak térj már észhez!!!

2017. aug. 1. 20:57
 12/76 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, pontosan ez az a téma, ami itt sok autistának olyan mint a bikának a vörös posztó: mirefel illeti meg őket ez+az jogtalanul, ami mondjuk a háború elől menekülő "migrácsot" nem. Ha rajtam múlik, én inkább egy "migrácsnak" segítenék, mint egy buckalakónak. A cigóimádók meg visszakapták a piros kezeiket.
2017. aug. 1. 21:12
 13/76 anonim ***** válasza:
39%
Miért nem lép a gyámügy, ha a gyerekeiket olyan helyen tartják a kánikula kellős közepén ezek a vademberek, ahol még vezetékes víz sincs? Mi lesz így ezekből a gyerekekből? Az ilyen felelőtlen, semmirekellő szülőktől bármi jobb!!!
2017. aug. 1. 21:27
 14/76 anonim ***** válasza:
65%

Háháháhá :D

Azt kellene amúgy, felnyomni őket a gyámügynél.

Csak épp nem történne semmi, mert a törvények csak a fehér, keresztény és hetero emberre vonatkoznak ;)

2017. aug. 1. 21:35
 15/76 anonim ***** válasza:
32%
#14-nek igaza van sajnos, a törvények rájuk nem vonatkoznak, hogy mit tehetnek, csak a képzeletük szab határt.
2017. aug. 1. 21:37
 16/76 anonim ***** válasza:
42%
A 21 . században legyen már bevezetve a víz. Ez miért nem egyértelmű miért a kérdezőt kell szidni? És miért mindig a cigány soron meg a putrikba nincs víz benn? Itt a környékünkön egyetlen cigány család van. És itt a környékünkön egy családnál nincs bevezetve a víz minden más családnál benn van. Na kitaláljátok kinél nincs benn? Segítek hát nem pont a cigányoknál nincs bevezetve? De ez biztos csak a véletlenek szerencsétlen összjátéka lehet. Megjegyezném lehet kutat is fúratni pár zízezerért és van víz
2017. aug. 1. 21:38
 17/76 A kérdező kommentje:

A 2011-es népszámlálás adati szerint 2011-ben az ország lakott lakásainak 97%-a vízvezetékkel ellátot. 96%-ban vezetékes vízzel és további 86 ezer lakásban házi vízvezeték biztosítja az ivóvízet.

Tehát most egy 3%-os kisebbségről beszélünk, akik nem hajlandók bekötni a lakásukba a vízet, mert nekik ingyen kell.

(azt hozzá teszem, hogy 2011 óta már ezek az arányok biztosan javultak is és szerintem a romák többsége is be tudja köttetni, csak van egy ilyen ingyenélő részük)

2017. aug. 1. 21:39
 18/76 anonim ***** válasza:
68%
Sokan az áramot se köttetik be, inkább megkampózzák a vezetékeket. Persze őket nem bsztatja az EON...
2017. aug. 1. 21:42
 19/76 anonim ***** válasza:
38%

Felháborító, hogy cigire piára van pénz, de bevezetni a vizet a lakásba, na arra nincs.

Felháborító, hogy vannak olyan véglények, akik az után, hogy ezek a felelőtlen vademberek szánt szándékkal veszélyeztetik a gyerekeiket (így még a megfelelő tisztálkodás alap feltételei is kétségbe vonhatók, ha a kútról kell bevinni a vizet), még a pártjukat fogják.

Azok az emberek, akik sajnáltatják ezt a réteget, még felelőtlenebbek a pártfogoltjaiknál is, hiszen ezzel konzerválják ezen a szinten ezeket az embereket, ahelyett, hogy bátorítanák őket arra, hogy változtassanak a prioritásaikon, a körülményeiken!

2017. aug. 1. 22:10
 20/76 anonim ***** válasza:
73%

" ahelyett, hogy bátorítanák őket arra, hogy változtassanak a prioritásaikon, a körülményeiken!"

te bátorítod őket???? teszel valamit az ügyben? naugye

Nem vagyok semmiféle "imádó" a kérdésre és a cikkre reagáltam, hogy nincs bevezetve és elzárják a vizet.

Nem fogjuk tudni megoldani a cigány-kérdést a gyakorin.

Sajnos.

2017. aug. 1. 22:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!