Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehet a fogyasztóvédelem,...

Mit tehet a fogyasztóvédelem, ha egy bolt nem hajlandó visszafizetni a visszaküldött termék árát? Illetve mit tehetek én?

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:

hát ennyiből nem tudom ki fog neked válaszolni érdemben.

1. vettél valamit 2006-ban, beszart, és vissza akarod vitetni, és a józan ész módjára nyilván nem akarják visszavenni.

2. két hete vettél egy elektromos fogkefét, megadta magát a motor és nem akarják visszavenni.

most melyik? írjál már vmi részletet légyszi, mer ez így nulla.

2017. júl. 27. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Az attól függ. Terméktől, vételtől, visszaküldéstől, egyszóval az eredmény is százféle lehet.
2017. júl. 27. 17:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Elálltam a vásárlástól, így visszaküldtem a terméket. 14 napja lett volna a boltnak visszautalni a pénzt, de 2 hónapja ígérgetnek csak.
2017. júl. 27. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

# 3

bocs, de jó hülye vagy. minek küldözgetsz? vidd vissza személyesen, és elkéred a kezedbe a pénzt. Ha nem adják vissza, akkor vásárlók könyve, és azonnal visszakapod az árát.

ha viszont vmi himi humi webshopból rendelted, akkor fátylat is boríthatsz a pénzedre :D

2017. júl. 27. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem fog a fogyasztó védelem semmit se tenni. Nekünk most volt egy ügyünk , de meguntuk . Hónapokon keresztül, csak a levelezés , az értetlenkedés ment a részükről.
2017. júl. 27. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Fizetési meghagyás, ha kártyás fizetés volt akkor chargeback is jàtszik
2017. júl. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!