Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Történhet emiatt bármi?

Történhet emiatt bármi?

Figyelt kérdés
Van egy oldal ahova néha feljárok beszélgetni emberekkel,ha unatkozom,semmi hátsó szándékkal,tényleg csak beszélgetni.Ugyan így történt szombaton is,amikor egy kedves "lány"(nem vagyok benne biztos hogy lány volt,szoktak lenni pasik akik lányoknak adják ki magukat) úgy írt vissza hogy küldjön-e magáról "olyan" képet,ezelőtt nem történt ilyen soha,mondom miért ne. Mondta hogy bejelöl facebook-on és hogy ott majd átküldi. Mondom rendben. Következő írása már az volt hogy feljelentett miszerint ő egy 23 éves rendőrnő. Gyenge pillanatomban inkább kiléptem a beszélgetésből. Tudtommal nem követtem el semmilyen bűncselekményt ami alapján megalapozott vádja lenne,és azt se hiszem hogy valódi lett volna a személy és foglalkozása. Csak örülnék egy kis megerősítésnek valaki hozzáértőtől,vagy ha valaki mással is történt ilyen azt is szívesen fogadom.

2017. júl. 24. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem követtél el semmit.

Először is nem kértél, követeltél tőle képet. Ő ajánlotta fel.

Másodszor meg nem is kiskorú. Szóval ha küldött volna képet, az sem lenne gond. Rengeteg ember küldözget egymásnak meztelen képeket.

Csak nem szabad nyilvánossá tenni, meg másoknak továbbküldeni.

Szerintem csak kis tinik szórakoztak. Ne foglalkozz vele.

2017. júl. 24. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem követtél el semmilyen bűncselekményt. Nem te kérted a fényképet tőle, ő ajánlotta fel, addig amíg publikus felületen meg nem osztottad volna az elküldött fényképeket (ténylegesen elküldött fényképeket) nem csinálhattak volna veled semmit.
2017. júl. 24. 11:42
 3/6 kovpet ***** válasza:

"feljelentett miszerint ő egy 23 éves rendőrnő"

Én meg a pápa vagyok... nyári szünet van, 12 éves srácok unatkoztak és szórakoztak.

2017. júl. 24. 11:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen a válaszokat. Én is úgy gondolom hogy csak szívatás volt.
2017. júl. 24. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban pedofilokra vadászó rendőr lett volna, nem ilyen bénán csinálta volna.
2017. júl. 24. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a trollokat ne aggódj miatta
2024. aug. 5. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!