Történhet bármi ebben az esetben?
A kisfiammal utaztunk a BKV-n de mivel csak 2 éves és futottunk a busz után amin egy fiatal lány adta át a helyét így nem volt időm jegyet venni (a megállóba amúgy nem volt jegyautómata) mivel a gyereket nem hagyhattam egyedül vele meg a mozgó buszon esélytelen közlekedni. Az ellenőrnek jeleztem,hogy vennék nála jegyet és egy néni is mondta,hogy látta ahogy gyerekkel rohanva szállok a buszra de az ellenőr elkérte az adatokat. Rosszul jegyezte fel az adatokat (édesanyám és az én nevem keverte össze) de ezt csak futva láttam mikor aláírtam (csak egy vonallal mivel időm se volt az ordító gyerekkel mellettem).
A lakcím és a születési dátum egyezik. Így is érvényes ha bemutatom a bérletemet utólag? Mi történik ha nem tudok a megadott határidőn belül bemenni bemutatni?
A válaszokat köszönöm
Nem előtte két perccel kell jegsy után kapálózni, hanem jegynek KELL lennie nálad.
Éjszakai járaton kívül ugyanis nem adnak jegyet az ellenőrök, max. jófejségől elengednek.
De itt, svájcban már küldenék is a 100frankos csekket, és eszedbe nem juthatna reklamálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!