Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jelenthetem a gyámügynél?

Jelenthetem a gyámügynél?

Figyelt kérdés
Nincs még jogerős ítélet.Apuka 400 km re elvitte a 4 éves lányom és a kapcsolattartásomat is olyan szinten beszabályozza,hogy reggeltől estig lehetnék csak a kislànnyal és az ő látótávolságon belül.3 napra szerettem volna elhozni a lányom magamhoz,nem engedi meg.Abban sem segít,hogy náluk aludhassak abban a 3 napban,hogy minél többet lehessek a lányommal és vele aludhassak.Azt mondja,hogy oldjam meg a szàllàst és az odaút költségét is.Beadni nem tudom még a válópert,mert vagy a lànyom látogatom meg vagy a válópert adom be abból a pénzből.Nem engedi el velem sehova a kislányt és olyan szabàlyokat szab,amivel tisztában van,hogy nem bírom anyagilag és ezzel gátolja a láthatásom,holott még ugyannyi jogom lenne elhozni a kislányt mint neki.Gyámügyön foglalkoznának ezzel jogerős ítélet hijjàn.Azt mondta,hogy amíg nem viszek bírói papírr addig nem vihetem el a lábyom sehova.
2017. júl. 20. 17:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Így hogy elköltöztek,így 400 kmre vitte el..ezért nehézkes az utazást plussz a szállást megoldanom.házasságunk 2 éve romlásba van..azt nem szeretném elmondani,hogy miért..nincs összefüggésben azzal,hogy a gyereket hogy neveltem
2017. júl. 20. 20:01
 12/14 anonim válasza:

Igenis fontos,hogy miért akartok válni.Szerintem nem véletlen,hogy elvitte a gyereket.

Nem sértegetni meg bunkóskodni akarok,de nem hiszem,hogy, ok nélkül vitte el a kislányt és hogy nem hagy kettesben vele.Csak van valami oka...

2017. júl. 20. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora a gyerek?
2017. júl. 20. 20:18
 14/14 A kérdező kommentje:
4 éves a kislány..kapcsolatunk azért romlott meg,mert ellaposodtunk. 2 évet vártam,hogy javuljanak a dolgok,figyelmeztettem a férjem,hogy ez így nem működik..aztán a gyereket nézve még küszködtünk kicsit több békülési kísérlet után és most 2 hónapja végleg lezártuk.mivel egyikünk sem akart a gyerekről lemondani,megbeszéltük a közös felügyeletet...azóta persze voltak csúnya viták..többnyire a kislány előtt.
2017. júl. 21. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!