Ez nórmális? Fel e jelenthetem őket?
Karácsonyra pénzt kaptam : Mamától , Keresztapámtól , Anyám testvérétől !
Azzal az indokkal vették el hogy hülyeségekre költöm .
15 ezer forintot csak úgy elvettek tőlem !
Mi közük van hozzá mire költöm ?
Nem hogy örülnének hogy 14 éves vagyok és nem cigizek pia stb , pedig a legtöbb osztálytársam már kb már 1 éve biztos cigiznek -.-
Komoly választ pls -.-
Amúgy is utálom őket legszivesebben el mennék itthonról de nincs hova :(
Szia.
Nem igazán hiszem, hogy feljelenthetnéd-e ezért őket, de szerintem jelezd azoknak akiktől kaptad, hogy elvették a pénzt a szüleid, igy szeretnéd ha legközelebb inkább megkérdeznék mit szeretnél és azt megvennék neked.
Csak van egy rokonom akihez nem akarnak soha felvinni :(
Ezért kéne a pénz hogy jusson buszra :(
Zsebpénzt életembe nem adtak :(
Az is zavar tudom hogy ők dolgoznak meg a pénzért de mondták hogy kapok ujj telefont ehelyett apa vett magának ujj autót meg egy iphon 7 et :8 úszott az ujj telefon is :(
Eléggé utálom őket
Ha felnőtt lennél 15 ezer forint lopásért nagyon nem csinálnak semmit alapból sem. Jegyzőkönyv aztán megy a levesbe sajnos. 18 év alatt szülői bele egyezés nélkül nem tehetsz csak úgy feljelentést. Ha a szüleid akarod felnyomni durvább dolgok miatt akkor úgy is a gyámügyre küldenek először.
Másrészt a szüleid arra nevelnek hogy oszd be a pénzt, bár az hogy hülyeségre költöd nem feltétlen az ital meg a dohányzás, sok más dolog is van. Legjobb amit javaslok hogy nyugodj le és beszéld meg a szüleiddel a dolgot, ők mondják meg hogy szerintük mi a hülyeség és a saját érdekedben normális hangnemmel beszélj velük, nem ismerem őket, de hidd el sokkal nagyobb hatása lesz a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!