Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez nórmális? Fel e jelenthetem...

Ez nórmális? Fel e jelenthetem őket?

Figyelt kérdés

Karácsonyra pénzt kaptam : Mamától , Keresztapámtól , Anyám testvérétől !

Azzal az indokkal vették el hogy hülyeségekre költöm .

15 ezer forintot csak úgy elvettek tőlem !

Mi közük van hozzá mire költöm ?

Nem hogy örülnének hogy 14 éves vagyok és nem cigizek pia stb , pedig a legtöbb osztálytársam már kb már 1 éve biztos cigiznek -.-

2017. jan. 2. 21:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
45%
ígen tessa nyugódtan jelentsd fel öket, ja
2017. jan. 2. 21:12
 2/31 A kérdező kommentje:

Komoly választ pls -.-

Amúgy is utálom őket legszivesebben el mennék itthonról de nincs hova :(

2017. jan. 2. 21:14
 3/31 Nonina válasza:
93%

Szia.

Nem igazán hiszem, hogy feljelenthetnéd-e ezért őket, de szerintem jelezd azoknak akiktől kaptad, hogy elvették a pénzt a szüleid, igy szeretnéd ha legközelebb inkább megkérdeznék mit szeretnél és azt megvennék neked.

2017. jan. 2. 21:15
 4/31 anonim ***** válasza:
69%
Ezt a problémát családon belül rendezd mindenképpen. Feljelentésen meg ne is gondolkozz, mert egyrészt kiröhögnek, másrészt elég súlyos családi viszállyá eszkalálódhat a dolog. 15 kiló meg nem egy egetverően nagy összeg.
2017. jan. 2. 21:17
 5/31 anonim ***** válasza:
80%
Remélem helyesírási szabályzatot vesznek abból a pénzből.
2017. jan. 2. 21:17
 6/31 anonim ***** válasza:
51%
Nem tehetik meg.
2017. jan. 2. 21:20
 7/31 A kérdező kommentje:

Csak van egy rokonom akihez nem akarnak soha felvinni :(

Ezért kéne a pénz hogy jusson buszra :(

Zsebpénzt életembe nem adtak :(

Az is zavar tudom hogy ők dolgoznak meg a pénzért de mondták hogy kapok ujj telefont ehelyett apa vett magának ujj autót meg egy iphon 7 et :8 úszott az ujj telefon is :(

Eléggé utálom őket

2017. jan. 2. 21:23
 8/31 anonim ***** válasza:
81%
szerintem ez esetben egy trafikot pakolly ki ez a mególdás...
2017. jan. 2. 21:25
 9/31 A kérdező kommentje:
Azt kéne :(
2017. jan. 2. 21:25
 10/31 anonim ***** válasza:
70%

Ha felnőtt lennél 15 ezer forint lopásért nagyon nem csinálnak semmit alapból sem. Jegyzőkönyv aztán megy a levesbe sajnos. 18 év alatt szülői bele egyezés nélkül nem tehetsz csak úgy feljelentést. Ha a szüleid akarod felnyomni durvább dolgok miatt akkor úgy is a gyámügyre küldenek először.

Másrészt a szüleid arra nevelnek hogy oszd be a pénzt, bár az hogy hülyeségre költöd nem feltétlen az ital meg a dohányzás, sok más dolog is van. Legjobb amit javaslok hogy nyugodj le és beszéld meg a szüleiddel a dolgot, ők mondják meg hogy szerintük mi a hülyeség és a saját érdekedben normális hangnemmel beszélj velük, nem ismerem őket, de hidd el sokkal nagyobb hatása lesz a dolognak.

2017. jan. 2. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!