Ez nórmális? Fel e jelenthetem őket?
Figyelt kérdés
Karácsonyra pénzt kaptam : Mamától , Keresztapámtól , Anyám testvérétől !
Azzal az indokkal vették el hogy hülyeségekre költöm .
15 ezer forintot csak úgy elvettek tőlem !
Mi közük van hozzá mire költöm ?
Nem hogy örülnének hogy 14 éves vagyok és nem cigizek pia stb , pedig a legtöbb osztálytársam már kb már 1 éve biztos cigiznek -.-
2017. jan. 2. 21:08
22/31 anonim válasza:
Ujj telefon nekem is kéne. Az olyan mint az okos óra csak nem csuklóra húzzák hanem ujjra mint a gyűrűt?
23/31 anonim válasza:
18as ismeri az iróniát, azért csak 16ra hivatkozot, 17re nem.
24/31 anonim válasza:
Kérdező, nem jelentheted fel őket. Sajnálom, hogy csak így elvették a pénzt, amit te kaptál. Csak 15 ezer forint, de még ez is nagyon rossz lehet. Beszélj velük, akkor hátha visszaadják. És legközelebb titkold el, ha pénzt kapsz.
25/31 anonim válasza:
Barátom, ha te feltételezed valakiről, aki nyelvtan könyvet ajánlgat, hogy valójában a jelentsd szót cs-vel írja, akkor ott gond van. Nem baj az..
26/31 anonim válasza:
miért ma már nem élhet nyelvújító?
27/31 anonim válasza:
Attól, hogy valaki nyelvtan könyvet ajánlgat, abból nem következik az, hogy tud helyesen írni.
28/31 anonim válasza:
Lyuly. Te nagyon okos vagy. Érdemes tőled tanulni.
29/31 anonim válasza:
Na nem a múlt idejű igék helyesírását... De a logikus gondolkodás, nahh, abban utánozhatatlan vagy, komám. :D
30/31 anonim válasza:
Nem értelek titeket, ha valaki elosztogatja a nyelvtankönyveit persze hogy nem tud helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!