Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem szüntetik meg végre az anyakönyveztethető nevek listáját és legalizálják, hogy bármilyen nevet adhass a gyerekednek?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam, hogy a világ 192 országából 6 ország van, ahol nem nevezheted el annak a gyerekedet, aminek akarok, és Magyarország is köztük van...

A kérdés az, hogy miért? Mi hátránya lenne az országnak abból, ha lennének Sáfrány, Demonica, Lavos és Ayla nevű emberek?

2017. jún. 13. 21:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Már így is vannak hülye nevek amiket épeszű ember nem adna a gyerekének, pl. Leokádia, Orália...pffff, gáz!!!! De ugyanilyen a Lakatos Brúszvilisz meg a Kolompár Teszlatrooper is.

Ettől nem lesz egyedi neve a gyereknek hanem egyszerűen csak szar! Ha nekem így mutatkozna be egy ipse, hogy "Jó napot, Kolompár Teszlatrooper vagyok", nem az jönne le hogy hmm de különleges neve van, hanem hogy baze, de hülye név...

2017. jún. 16. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!