Csak szerintem felesleges a parkolóknál az automata?
Én úgy gondolom, hogy teljesen felesleges. ott van a parkolóőr és az méri az időt. Elég lenne vele egyeztetni és mikor visszajöttem akkor kifizetni az időt.
Ti hogy gondoljátok?
Ha veszek x időre egy jegyet, akkor azon aggódjak, hogy meddig lesz elég és rohanjak vissza, ha véletlenül kevés időt vettem, ha nem akarom, hogy megbüntessenek. Valamikor meg direkt több pénzt dobsz be és sokszor marad 15-30 perced, nem mindig tudod pontosan kiszámítani. Nem lenne egyszerűbb utólag törleszteni a parkolóőrnek? Ha már fizetnek egy személyt ezért, akkor inkább pénzt szedne be pontosan annyit, amennyi időt ott parkoltál.. Max akkor lenne húzós, ha valaki nem tud fizetni.. Nos igen, ez esetben felírni a rendszámot, az adatait és postán fizetni. Én így gondolom, ti mit gondoltok ez mennyire hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!