Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyetértesz a halálbüntetéssel?

Egyetértesz a halálbüntetéssel?

Figyelt kérdés
Én nem
2010. máj. 16. 17:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

"Háborús bűnökért halálbüntetést? Igaz, gyilkoljunk le minden 90évest, csak mert rákényszerítették 60-70 éve az ölésre."

Nem az öreg papákra gondolok. Háborús bűnös pl szerintem Radovan Karadzic, Idi Amin, Slobodan Milosevic, Joszif Sztálin. Így értettem, természetesen a katona, aki félve a megtorlástól végrehajtja az elmebeteg felettese parancsát, nem érdemelne halálbüntetést, szerintem.

2010. máj. 16. 18:18
 12/34 anonim ***** válasza:
18:02 sel részben teljesen egyet értek, igen is jó lenne a halálbüntetés, azonban néhány állatnak a pedofilnak, aki az újszülött gyermekét próbálja megölni vagy sorozatgyilkosoknak, na nekik egyenesen a gijotint ajánlanám azt érdemelnék.
2010. máj. 16. 18:28
 13/34 anonim ***** válasza:
nem
2010. máj. 16. 18:37
 14/34 anonim ***** válasza:

Úgy vélem, egyes esetekben indokolt lenne. Csak bemásolok egy mai hírt:

"Életveszélyesen összeszurkálta volt élettársát Tatabányán, majd a rendőrök megérkezése előtt elmenekült a helyszínről egy miskolci férfi, aki nemrég szabadult 21 éves börtönbüntetéséből.

Szemtanúk beszámolója szerint a 41 éves nő véres testtel kiszaladt az utcára a dózsakerti városrészben, majd összeesett. A mentők kórházba vitték, jelenleg műtéttel próbálják megmenteni az életét - tette hozzá a megyei főkapitányság sajtóreferense.

Az asszony szintén Miskolcról érkezett Tatabányára, és korábban élettársi kapcsolatban állt a 48 éves elkövetővel, akit korábban emberölés miatt ítéltek el. A rendőrség megkezdte a tettes felkutatását."

2010. máj. 16. 18:42
 15/34 anonim ***** válasza:
Én bizonyos esetekben indokoltnak találnám. Mondjuk 2 ember szándékos meggyilkolása után.
2010. máj. 16. 18:46
 16/34 anonim válasza:
IGEN
2010. máj. 16. 18:51
 17/34 anonim ***** válasza:
Én egyetértek a halálbüntetés visszaállításával.
2010. máj. 16. 18:54
 18/34 anonim ***** válasza:
38%
A direkt halálbüntetéssel nem, mert nem megoldás, de ha egy személynek nincs más választása, jogot kell neki adni, hogy megvédhesse az életét és a vagyonát, a rabló/potenciális gyilkos életének kioltásával is.
2010. máj. 16. 19:25
 19/34 anonim ***** válasza:
51%
Nem, mert amilyen igazságtalanul tartanak politikai foglyokat a rács mögött, már rég kivégezték volna őket, mondvacsinált okokkal. Lásd Tóásó Előd. Nem végzik ki, csák átszállítják egy másik börtönbe, amelyet fehér ember, pláne szívműtött nem él túl.
2010. máj. 16. 20:57
 20/34 anonim ***** válasza:

18.02

Mennyiből tart bizonyítékot kreálni? Draskovics Tibor. Ugye rémlik. Akkor hullanának ám az emberek, ha ezek

"vizsgálnák" a bizonyítékokat.

2010. máj. 16. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!