Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Foglalkozik ilyen ügyekkel a...

Foglalkozik ilyen ügyekkel a rendőrség?

Figyelt kérdés

Tegnap vásároltam valamit az interneten a bankkártyámmal, és másnapra eltünt minden pénzem a bankkártyáról.

Kiderítettem, hogy egy trójai volt a gépemen, valószínüleg egy hacker nyúlta le a pénzemet.

Az érdekelne hogy a rendőrség foglalkozik-e ilyenekkel?

Most nagyon dühös vagyok, mert eltűnt 80ezer forintom...

Előre is köszi a válaszokat.

2010. máj. 14. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez szívás,szerintem talán tehetsz feljelentést,de a pénzt, tuti nem kapod vissza.
2010. máj. 14. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen. Ez lopás. Tegyél feljelentést, pontos idő, honlap megnevezés, stb. Minden olyan infót szedj össze ami erre utal. Menj el a bankba és kérj kimutatást mikor vették le a pénzed és melyik bank fogadta.

Hülye kérdés előre is elnézést: Véletlenül nem valutában volt megadva az ár és forintban átszámolva vonta le a számláról az összeget?

2010. máj. 14. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy foglalkozik vele csak annak az esélye hogy te abból a pénzből látsz valamit egyenlő a 0 val!
2010. máj. 17. 20:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát azt sejtettem, de akkor időmet is fölöslegesen pazarolnám feljelentéssel, legalább valami esély arra hogy elkapják aki tette?
2010. máj. 17. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!