A rendőrség foglalkozik ilyennel?
Figyelt kérdés
Emailba folyamatosan zaklatnak. Hazugságokat írnak a barátomnak...már elegem van betelt a pohár de a nevét nem vállalja. Szeretném kideríteni hogy ki az.
Segítsetek kérlek
2010. jún. 9. 22:59
1/8 anonim válasza:
írj e-mail címet, amiről küldik!:D
2/8 A kérdező kommentje:
miért?
amúgy nem fogom itt szét terjeszteni meg senkinek sem, vki úgyis írna neki vmit és annál jobban élvezné ő meg
2010. jún. 9. 23:27
3/8 anonim válasza:
Cseréljen mail címet. Vagy tiltsa le az illetőt. Állítsa be az e-mail oldalon, hogy a zaklatótól kapott leveleket spammként kezelje. Ezzel felesleges rendőrségre menni, nem foglalkoznak ilyen hülyeségekkel.
4/8 anonim válasza:
Vagy csak olvasás nélkül törölni is lehet a leveleket.
5/8 A kérdező kommentje:
hát jó az addig oké de pl ti látnátok h na megint írt már a szemét csak kíváncsiak lennétek hogy mit írt, nem?
engem arra érdekelne valami megoldás hogy hogyan lehetne kideríteni hogy ki az, milyen ip címről ír....
2010. jún. 10. 12:03
6/8 anonim válasza:
na jó, nem kell kiírnod, de ha annyira tudni akarod, hogy kicsoda, keress rá az e-mail cím alapján a közösségi oldalakon!Vagy sz*rd le az egészet...azt te sem gondoltad komolyan, hogy a rendőrség ezzel foglalkozni fog, ugye??
7/8 A kérdező kommentje:
szted a saját címével ír? csinál egy másikat és kész. ezért tiltanám én meg hogy nem valós adatokkal is lehessen ezer címet csinálni egy embernek(N)
2010. jún. 16. 11:29
8/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd a pcsába!A rendőröknek van ennél fontosabb dolguk is!Ha meg a pasid ilyennek felül, akkor nem bízik benned, nincs értelme!Talán az a h*lye gyerek megunja egy idő után aztán leszáll rólatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!