1 hónap után, blokk nélküli vásárlás esetén, (bolhapiac) reklamáció elfogadható? Visszafizetes? Neadj Isten feljelentes?
Figyelt kérdés
Egy hónapja egy idos ur (aki roppant faraszto volt, es eszrevehetoen nagyotmondo, illetve szorszalhasogato, es okoskodo) vett tolem playstation-t.Bar nem tudom bebizonyitani nektek, de mukodokepesen adtam el neki 10ezer ft-ert.Ma oda jott hozzam, hogy bizony az a gep nem jo, nem mukodik, nem csinal semmit, es hogy ahhoz jarna taviranyito, en nem adtam oda azt neki (nem tudok rola, h jarna hozza) ma megnezeti, es ha nem jo...akkor keresni fog!Tehet jogi lepeseket?Es ha tesz kinek a javara donthet a birosag??2017. ápr. 15. 16:23
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi..most latom az egyeb kategoria a gyerekvallalason belul van..Azert remelem jon ra valasz..Nincs kedvem ujra kiirni
2017. ápr. 15. 16:30
2/6 anonim válasza:
Nem.
amúgy hogy kapcsolódik a kérdésed a GYERMEKVALLALASHOZ?
4/6 anonim válasza:
nem. bizonyítsa be hogy eladtál neki bármit bármikor...egyébként ha lenne is róla számla, sem reklamálhatna 1 hónap után ha csak nem terjed ki rá eddig külön garancia.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi.veletlenul raktam gyerekvallalas kategoriaba.bocsi
2017. ápr. 15. 16:59
6/6 anonim válasza:
Hát persze, egy hónap után kitalálja hogy hirtelen nem jó... Röhögd képen. Akkor sem tudná bizonyítani ha átverted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!