Mit tud tenni a szomszéd ha zavarja a kutyáim ugatása?
Anyázik, üvöltözik, fenyegetőzik, hogy lelövi őket, nekem meg a fejem leszedi (izomagy férfi az 50 kg-os nő ellen) mert a gyerekei nem tudnak aludni tőle. Azt állítja, hogy ő szépen kért. Az az igazság, hogy nem is ismertem addig amíg be nem szólt mert most költözött ide. Téglakerítésünk van, nád, pala és fémtető a kennel felett. Nem lehet átlátni, se kilátni.
Szilveszterkor petárdákat dobáltak a fent említett fémtetőre, akkor szóltam nekik, hogy nem oda kéne és azóta anyáznak a kutyáimra.
Nekem 2 kutyám van, anyámnak 1, oltottak, engedelmes vizsgásak, öregek. Igen ugatnak, de én is itt lakom és egyáltalán nem zavar, se a családomat, se a többi szomszéd nem szólt eddig. Minden kutya folyamatosan ugat a környéken amúgy. Tud valamit tenni jogilag? Be tudja valahogy bizonyítani, hogy az én kutyám ugat (és nem anyukámé), vagy hogy melyik, ha nem is látja őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!