Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tud tenni a szomszéd ha...

Mit tud tenni a szomszéd ha zavarja a kutyáim ugatása?

Figyelt kérdés

Anyázik, üvöltözik, fenyegetőzik, hogy lelövi őket, nekem meg a fejem leszedi (izomagy férfi az 50 kg-os nő ellen) mert a gyerekei nem tudnak aludni tőle. Azt állítja, hogy ő szépen kért. Az az igazság, hogy nem is ismertem addig amíg be nem szólt mert most költözött ide. Téglakerítésünk van, nád, pala és fémtető a kennel felett. Nem lehet átlátni, se kilátni.

Szilveszterkor petárdákat dobáltak a fent említett fémtetőre, akkor szóltam nekik, hogy nem oda kéne és azóta anyáznak a kutyáimra.

Nekem 2 kutyám van, anyámnak 1, oltottak, engedelmes vizsgásak, öregek. Igen ugatnak, de én is itt lakom és egyáltalán nem zavar, se a családomat, se a többi szomszéd nem szólt eddig. Minden kutya folyamatosan ugat a környéken amúgy. Tud valamit tenni jogilag? Be tudja valahogy bizonyítani, hogy az én kutyám ugat (és nem anyukámé), vagy hogy melyik, ha nem is látja őket?

2017. márc. 11. 18:01
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Tök mindegy mi a szomszéd oldala, tény hogy az állatokat bántani bűncselekmény, ahogy az önbíráskodás meg a fenyegetés is, és a viselkedése őt minősíti. Hozzám egyszer sem jött normálisan, bemutatkozni vagy elmondani mi baja van, a falon meg a kerítésen keresztül anyázott, azt is csak miután én hozzászóltam. És ha őt egy falevél lehullása is tiszta ideggé teszi akkor az összes fát ki kell vágni? Ki állapítja meg, hogy mi a túl sok? Különben meg miből gondolja, hogy nem lesz másik kutyám ha ezekkel csinál valamit? :) Egész életében a kutyáimat fogja gyilkolgatni?
2017. márc. 11. 22:44
 22/22 A kérdező kommentje:
Különben meg még mindig arra vagyok kíváncsi, hogy jogilag mit tehet, nem a szemlyes véleményedre.
2017. márc. 11. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!