Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tud tenni a szomszéd ha...

Mit tud tenni a szomszéd ha zavarja a kutyáim ugatása?

Figyelt kérdés

Anyázik, üvöltözik, fenyegetőzik, hogy lelövi őket, nekem meg a fejem leszedi (izomagy férfi az 50 kg-os nő ellen) mert a gyerekei nem tudnak aludni tőle. Azt állítja, hogy ő szépen kért. Az az igazság, hogy nem is ismertem addig amíg be nem szólt mert most költözött ide. Téglakerítésünk van, nád, pala és fémtető a kennel felett. Nem lehet átlátni, se kilátni.

Szilveszterkor petárdákat dobáltak a fent említett fémtetőre, akkor szóltam nekik, hogy nem oda kéne és azóta anyáznak a kutyáimra.

Nekem 2 kutyám van, anyámnak 1, oltottak, engedelmes vizsgásak, öregek. Igen ugatnak, de én is itt lakom és egyáltalán nem zavar, se a családomat, se a többi szomszéd nem szólt eddig. Minden kutya folyamatosan ugat a környéken amúgy. Tud valamit tenni jogilag? Be tudja valahogy bizonyítani, hogy az én kutyám ugat (és nem anyukámé), vagy hogy melyik, ha nem is látja őket?

2017. márc. 11. 18:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2017. márc. 11. 18:33
 12/22 A kérdező kommentje:

De én hiába viszem be a kutyáim, anyám semmiképpen nem fogja az övét... És akkor majd az övé miatt anyázik rám, mert anyámat sosem látja?

A szilárd téglafalon és a tetőn remélhetőleg nem tud átvarázsolgni egy mérget szóval arra lennék kíváncsi, hogy elvetetni vagy pénzbírságot fizettetni tud-e.

2017. márc. 11. 18:35
 13/22 A kérdező kommentje:
Jó cikk csak arról nem beszél hogy bizonyították az ugatást és ott csak egy kutya volt... Az enyém 4 év múlva nem élni sem fog valószínűleg. :(
2017. márc. 11. 18:39
 14/22 A kérdező kommentje:

18:32 mit nem hiszel el? xD Hogy vannak olyan bunkók akiknek az egyetlen kommunikációs képessége az ormótlan káromkodás?

Vagy hogy nem lehet belátni a kertünkbe? Nagyon durva fikció, mi? xD

A kutya papírját is biztos dealertől vettem!

2017. márc. 11. 18:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Azt tudja tenni, hogy átdob hozzád éjjel az udvarba fél kiló patkánymérges darált húst.
2017. márc. 11. 19:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem tudja átdobni mert tető van és fal... Még mindig a jogi következményei érdekelnek.
2017. márc. 11. 19:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérdező. A korcsjaid megállásnélküli, napi 24 órás ugatása zavarja a szomszédod! Ha akkora nagy megértést vársz el másoktól, akkor te miért nem vagy megértő? na látod, ez a hátrány a faluban. Azon kívül, hogy mindenért a városba kell majd bemenned.
2017. márc. 11. 21:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Úgy értem hogy az a hátrány, hogy ugatnak a kutyák.
2017. márc. 11. 21:31
 19/22 A kérdező kommentje:

Az hogy valakit zavar valami még nem bizonyítja, hogy igaza is van, az csak egy érzés. :)

És nem vártam megértést, csak felvilágosítást arra, hogy mit tehet jogilag.

Felőlem aztán azt csinál amit akar, én nem akarok jóban lenni vele, fel sem ismerném ha szembe jönne. Az fenyegetőzéssel és a káromkodással csak magát égeti le. Valószínúleg szegény gyerekeinek többet árt a vadbarom viselkedése, mint az én kutyáim ugatása. :)

Engem nem zavar semmilyen kutya, nem lakok faluban és nem is fogok.

2017. márc. 11. 21:37
 20/22 anonim ***** válasza:
49%
Klasszikus helyzet. Oooolyan szívesen meghallgatnám a szomszédot is. Te nem görcsölsz az ugatáson, mert kutyabuzzi vagy agyilag, és el sem tudod képzelni, hogy a szomszéd meg már idegbeteg tőle. Valamit csak kitalál :)
2017. márc. 11. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!