Mit tud tenni a szomszéd ha zavarja a kutyáim ugatása?
Anyázik, üvöltözik, fenyegetőzik, hogy lelövi őket, nekem meg a fejem leszedi (izomagy férfi az 50 kg-os nő ellen) mert a gyerekei nem tudnak aludni tőle. Azt állítja, hogy ő szépen kért. Az az igazság, hogy nem is ismertem addig amíg be nem szólt mert most költözött ide. Téglakerítésünk van, nád, pala és fémtető a kennel felett. Nem lehet átlátni, se kilátni.
Szilveszterkor petárdákat dobáltak a fent említett fémtetőre, akkor szóltam nekik, hogy nem oda kéne és azóta anyáznak a kutyáimra.
Nekem 2 kutyám van, anyámnak 1, oltottak, engedelmes vizsgásak, öregek. Igen ugatnak, de én is itt lakom és egyáltalán nem zavar, se a családomat, se a többi szomszéd nem szólt eddig. Minden kutya folyamatosan ugat a környéken amúgy. Tud valamit tenni jogilag? Be tudja valahogy bizonyítani, hogy az én kutyám ugat (és nem anyukámé), vagy hogy melyik, ha nem is látja őket?
De én hiába viszem be a kutyáim, anyám semmiképpen nem fogja az övét... És akkor majd az övé miatt anyázik rám, mert anyámat sosem látja?
A szilárd téglafalon és a tetőn remélhetőleg nem tud átvarázsolgni egy mérget szóval arra lennék kíváncsi, hogy elvetetni vagy pénzbírságot fizettetni tud-e.
18:32 mit nem hiszel el? xD Hogy vannak olyan bunkók akiknek az egyetlen kommunikációs képessége az ormótlan káromkodás?
Vagy hogy nem lehet belátni a kertünkbe? Nagyon durva fikció, mi? xD
A kutya papírját is biztos dealertől vettem!
Az hogy valakit zavar valami még nem bizonyítja, hogy igaza is van, az csak egy érzés. :)
És nem vártam megértést, csak felvilágosítást arra, hogy mit tehet jogilag.
Felőlem aztán azt csinál amit akar, én nem akarok jóban lenni vele, fel sem ismerném ha szembe jönne. Az fenyegetőzéssel és a káromkodással csak magát égeti le. Valószínúleg szegény gyerekeinek többet árt a vadbarom viselkedése, mint az én kutyáim ugatása. :)
Engem nem zavar semmilyen kutya, nem lakok faluban és nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!